• 15
    bu mektup teknik direktör olarak gelecek için;

    - sneijder'den kanat olarak tam anlamı ile yararlanamazsın.

    - burak yılmaz'dan kanat yaratabileceğini aklına bile getirme.

    - yabancı sınırı kaderini belirleyecek ona göre gel.

    - muslera, telles, melo, sneijder, yabancı stoper her türlü oynayacak. lig için maksimum bir yabancı hakkı kalıyor. çok çok iyi düşün. iyi yerli oyuncu çok az, olanı da almaya kalktın mı sanki messi amk.

    - bakma taraftarın gaza geldiğine, selçuk inan'sız bir takım yaratmak imkansız şu an, hele yabancı sınırı varken.

    - yerli işine gelince, semih, selçuk, az bir ihtimal hamit, burak diyecem sana ama kanatta iş görmez, striker oynadığında top kontrolü yok, takımı ileride tutamaz, son yabancı hakkını forvette kullandığında ortasaha, sağ bek işi nasıl olacak, kanatlarda ben mi oynacağım diyeceksin. işin zor ona göre.

    - lig maçlarına çıkarken önce sistemini veya rakibi düşünmeyeceksin, alacaksın kalemi, kağıdı eline, önce beş tane yerli yazacaksın, belki seneye altı, ondan sonra yabancıları yazıp ona göre takımı çıkaracaksın. işte bu yüzden burak'ı, sneijder'i kanat oynattılar, yoksa terim de mancini de bizim kadar futbolu biliyodur.

    - galatasaray taraftarı çabuk gelir fb medyasının gazına, bak selçuk inan'a selçuk şahin muamalesei yapıp ıslıkladılar, arda kaçırıldı, sıra onda. önce oyuncularına sahip çıkacaksan gel.

    - başarılar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın