resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
  • 5522
    bu sezon sneijder'le ayni pozisyonda (degil buyuk bolumu, tek mac bile olsa) oynadiginin iddia edildigini gormemi saglayan galatasaray futbolcusu.

    pozisyon gorevleri oyuncunun mevkisi kadar hatta bazen daha onemlidir diyorum, sizi temel futbol bilgilerini arastirip ogrenmeye davet ediyorum.

    burak'in kanat oynadigini iddia edenlerin bile uzagindan da olsa amorti tutturmuslugu var ama sneijder'le birbirlerinin esiti pozisyonun ters mevkilerinde oynuyor demek dunya bizim sari kizin boynuzlarinda demekle es deger.

    not: burak kanat oynamiyor sevgili arkadaslar, burak'tan bazi maclar kanat/forvet oynamasi istendi ki bunda bile kanat forvetin yapmasi gereken bir cok seyi yapmadan, kenardan iceri girerek sut opsiyonunu arttirmak, daha onemlisi merkezdeki rakip oyuncu kalabaligini genis alana almak icin yapildi.

    bu entry sneijder iyi burak kotu diye degil, inanilmaz buyuk futbol hatasi var diye yazilmistir. herkes istedigini begenir eder, size kalmiz. ancak futbolun temel prensiplerini yanlis yorumlayip olmayan seyleri iddia etmemeliyiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın