• 33
    üyelerinden mehmet cibara'nın bugün istifasını verdiği kuruldur. 3puan adlı site chelsea yenilgisinden sonra yayımladığı yazıda yönetim içinde sıkıntı olduğunu iddia etmişti. yazının o bölümünü de koyalım buraya.

    --- alıntı ---

    yönetime gelirsek... ünal aysal hızla türk başkan profiline yaklaşıyor. başkanın böl-parçala-yönet modeli bu kez çatladı. aysal yönetimi öyle böldü ki; londra'da stamford bridge'in protokol tribününde galatasaraylı yöneticiler yumruklaşmanın eşiğine geldiler. herkese ayrı konuşan, yönetim içerisinde ikilik çıkartan başkan aysal, 20 kişilik protokol tribünü biletlerini öyle bir pay etti ki, az kalsın adnan nas ile mehmet cibara yumruklaşıyordu. 20 kişilik kontenjan 10 kişi yemekli loca, 10 kişi normal loca olarak verildi galatasaray'a.
    başkan da bazı yöneticileri yemekli locaya yanına aldı, bazılarını da yan locaya yolladı. buna bozulan adnan nas protokolde ileri geri konuşup, başkanın yanına aldığı yönetici mehmet cibara'ya "başkanın ibrikçi başı" diyince kızılca kıyamet koptu. cibara da cevap olarak "terbiyesiz, ahlaksız adam" çıkışında bulundu. adnan nas elini sallayarak "ben senin ağzı...s..rım" diye bağırınca cibara yumruğunu kaldırdı tam vuracaktı ki araya girenler olası bir rezaleti önlediler.

    --- alıntı ---

    futbolcular, teknik ekip, tribün sıkıntıdayken yönetimin de sıkıntıda olduğunu görmek daha da strese soktu. allah sonumuzu hayretsin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın