resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
  • 5507
    gelmeden önce burak' ı hiç sevmezdim allahı var bencil, ukala olduğunu galatasaray'a yakışmayacağını düşürdüm ama fatih terim aldıysa bir bildiği vardır dedim hep. ama fatih hocanın o bildiğini bir türlü göremediğim futbolcu. ukala tavırlarını görmedim hiç , ki özellikle 'emek hırsızı' denildiği zamanlarda (bkz: 2 mart 2014 çaykur rizespor galatasaray maçı) 'nda yüzüne çakı yediği zaman en çok savunan insanlardan biri de ben olmuşumdur.
    ama yeter be kardeşim altı pasla nasıl gol atamazsın sen, ben bu halimle senin kaçırdığın gollerin %80 'nini atarım yapma gözünü seveyim. fatih hoca mı gittiğinden beri böylesin diye bakayım dedim maç özetlerini izledim yok abi mancini'yle alakalı değil bu futbolcu beceriksiz. evet mancini 'yle beraber yerinde oynatılmıyor ama ayağında top tutamaz mı bir insan?

    bencilliği konusunda da maalesef yanılmadığımı gördüm üzülerek söylüyorum ki ne kadar 'parlarsa parlasın' takım içinde gol kralı olsun, asla tam olarak bir takım oyuncusu olamayacak. kimse kesin olarak iddia edemez drogba olmasaydı burak ileride tek forvet olarak oynasaydı biz şampiyon olurduk diye. geçen yıldaki şampiyonlukta katkısı vardır ama elmander rakip savunmayı yaptığı koşularla savunmayı yıpratırdı burak da anca öyle gol atardı. burak savunma boş olsun orta sahadan bana top getirsinler ben de öyle golümü atayım diyen bir futbolcu ondan dolayıdır ki hiçbir zaman takımın yükünü hafifleten orta sahayı rahatlatacak bir futbolcu olamayacak, böyle bir takımda da yeri olmamalı
App Store'dan indirin Google Play'den alın