• 229
    biliyor musun hoca?

    takimi "gazla" calisan cogu gerizekali futbolcularla doldurup, sadece senin calistirabilecegin bir ortam yarattigin icin sana ayar oldum. her seferinde böyle yapiyorsun. diyoruz ki "tamam terim yasini basini aldi, sukur ki takimimizin basinda. sampiyonlar ligini almadan gitmez.. almadan ölmez"

    sen cikip kabadayilik yapiyorsun. derdinin veya sorununun olmadigi, full tribunlere oynadigin bir dönemde, osuruktan atar yapip camiayi karistiriyorsun. galatasaray senin degil, sen galatasaray'in ürünüsün. adim gibi eminim ki, tff ile de papaz olacaksin. isler guzel giderse sesleri cikmaz ama sacmalamaya basladiginda görecegiz neler olacagini.

    kendi topuguna sikip gittiginden beri, takimi nasil bir cöplukle doldurdugunu daha iyi anliyorum. bu takimi degil mancini, mourinho gelse sampiyon yapamaz. cunku sen; cocuk ruhlu, asiri duygusal, pohpohlanmayi seven ve gaz verip sahaya surebilecegin, adı profesyonel ama gercekte amatör oyunculari seviyorsun. takima da onlari dolduruyorsun.

    profesyonel calisan adamlarin senin biraktigin takimi sampiyon yapmasi mumkun degil. bu milli takimda da böyle, galatasaray'da da...

    seni baba figurum olarak görsem de, camiayi bu hale getirdigin icin seni bir daha galatasaray'in basinda görmek istemiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın