resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
  • 5506
    galatasaray futbol takimina transfer oldugundan beri takimi yavas yavas bitirmis, kankasi selcuk'u futboldan sogutmustur. hani geldigi gun galatasaraylilarin icinde kucuk bir suphe birakmis ya, iste o suphelerin ne kadar hakli oldugu göstermistir.

    kral mral diye gelip liseli edebiyati yapanlarin agzina bir kasik aci biber doldurasim geliyor. bu takim necati ve elmander gibi skora cok katki yapmasa da rakibi sahasindan cikarmayan forvet hattiyla sampiyon oldu. her sey skor uretmek, "1-0 bitsin o golu ben atayim" demek degil. burak geldiginden beri dikkat edin, orta sahamiz skora katki saglayamiyor. neredeyse 30-40 gole katki saglamis selcuk-melo ikilisini kaybettik örnegin. kanatlarimiz curudu. cunku bu beyefendi diger arkadaslarinin bunagol attirmak icin sahaya ciktigini saniyor. butun takim burak'a calisacak?

    kendisi yerine elmander'in genc versiyonunu bulabilseydik su an bulundugumuz konum cok farkli olurdu. hayir tekel olma cabasini gectim, adamin kafasi da calismiyor. futbolu biraz da kafa ile oynayacaksin. sezilerin gelismis olacak.

    bu sezon skora en cok katki yapan oyuncu yine kendisi ama gel gör ki kacirdigi, atamadigi, bencillesip harcadi pozisyonlari toplasak su an 4-5 puanla liderdik. acip butun maclarin özetini tek tek seyredin ligtv.com.tr'den, ne demek istedigimi gayet iyi anlayacaksiniz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın