resim
Didier Yves Drogba Tébily
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:46
Boy:1.89
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 5189
    burak yilmaz umut bulut forvet ikilisine sahip bir takimda; seve seve oynamak zo-run-da-dir.

    buyuk takim gibi oynamak istiyorsan rakip kaleye yaklasip mumkun oldugu kadar uzun sure gol cizgisine yakin oynayacaksin. bunun islerliginin temel iki ihtimali var.

    1) adam eksilten ve aut cizgisine inen kanat ve bek oyunculari; ayni zamanda seken toplarda dublaj yapabilecek orta saha oyunculari.

    melo gibi agresif ve dominant bir oyuncuya ragmen kanat oyuncusuna sahip olmaktan o kadar uzagiz ki bu ihtimal uzerinde konusmak dahi sacma.

    2) teknik kapasitesi ve fizik kuvveti ust duzeyde, top saklayabilen ve servis yapabilen forvet oyunculari; bunlara top aktaracak yetenekli gobek oyunculari. izlemek zorunda oldugumuz bu alterntifte bu yolu isletecek tek oyuncu kabul edelim ki drogba. umut'un az biraz servis ozelligi disinda iki forvetimiz de ilgili konularda evlere senlik.hatta burak bu konuda metastaz yapmis bir kanser boyutunda.

    mancini kalmak ister, gitmek ister bilinmez. ama basari istiyorsa drogba'ya mecbur. yoksa ha rize'yi antalya'yi calistirmis, ha galatasaray'i. cunku buyuk takim gibi oynamak ancak buyuk takim karakterine uygun futbolcuarla mumkundur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın