resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 4755
    ulan,
    adam ekonomik olarak batan kulübü aldı, sermaye arttırımıdır, şampiyonlar ligi geliridir, öyledir böyledir bir şekilde düzlüğe çıkardı.

    üstüne wesley sneijder, didier drogba gibi maddi anlamda, bırak aq maddi anlamı, aynı zamanda manevi anlamda da hayal bile edemeyeceğimiz adamları getirdi.

    o özendiğimiz avrupa kulüplerindeki yönetim bazında başarının anahtarı olan kurumsallığı şiar edindi.

    3. senesi içinde başkanlık mevkisinde bulunduğu galatasaray'da, galatasaray ilk 2 senesinde türkiye liginde şampiyon oldu ve senelerdir katılamadığımız şampiyonlar liginde gruplardan çıktı, 1 senesinde de çeyrek final oynadı.

    galatasaray, herkesin ölüp bittiği 'gençleştirme operasyonuna' başladı.

    bir takım her sene şampiyon olacak diye bir kanun mu var amk? nerede görülmüş böyle bir şey? hiçbir şey yoksa takımın yaşlanıyor lan. elbette arada rakiplerin de şampiyon olacak. sen her şeyi mükemmel yapsan sistem müsaade etmez zaten böyle bir şeye. hani derler ya 'eşyanın tabiatına aykırı' bu o işte.

    yani bu adam başarısız öyle mi? bu adam gitsin öyle mi? vallahi size hakaret etmemek için kendimi zor tutuyorum. sözlükten uçmak falan da sıkıntı değil ama harbiden zor tutuyorum. bu kadar vizyonsuz, dar görüşlü nasıl olunur amk aklım almıyor lan? şu kadar sürede, şu işleri başaran adama nasıl 'başarısız' diyebilir aklı baliğ olan bir insan? nasıl gitmesini isteyebilir?
App Store'dan indirin Google Play'den alın