• 7909
    ya arkadaş bu sözlükteki tepkiler bu maçtan sonra bu başarısızlıktan sonra verilmedi. takım zaten 1 yıldır kötü. 1 yıldır susuyoruz .son karabük chelsea ve bardağı taşıran son damla olan kayseri maçlarında bu tepkiler çıktı. ya hu düşünün şuradan iyi oynayan futbol oynamakla ilgisi olan 11 yazar çıkaralım. takım bilmem kaç gündür deplasmanda kazanamıyor şampiyonluk gidecek o karabük maçında o çıkan 11 bizim sözlükte çıkan 11den daha ruhsuz daha kötü olduğu kesin. insanlar çıldırıyor haliyle hadi neyse deyip chelsea maçını bekliyoruz. hayatımda gördüğüm en kötü galatasarayı izliyoruz çeyrek finale kalma maçında hemde. takım ne zaman hırslı oynayacak bu maçta oynamazsa ya hangi maçta. ulan neyse chelsea iyi takım liginde lider jose gerçeği var bilmem ne diyoruz. ligin son sırasındaki takım olan kayseri maçına çıkıyoruz maçtan önce kulüp açıklama yapıyor son 9 maç bilmem ne diye. öbür gün maç oynanıyor. takım yine sıfır. ruh yok koşan yok üzülen yok. sanki öyle bir hava var ki bu takım çok iyiydi bu maçtan sonra herşey kötü oldu. ya yapmayın allah aşkına. şimdi düşünün babanız size kızıyor ve hocasına birdaha bu hata olmayacak hocam diyor bundan sonra farklı olacak hocam diyor. öbür gün sizin oğlan yine aynı yine aynı.

    şu sezon şampiyon olunabilecek rahat sezonlardan biriydi. fenerbahçe 2. yarı birçok puan kaybetti .biz ne yaptık onlardan fazlasını kaybettik sanki önde olan bizmişiz gibi. sanki 4.yıldızı fenerbahçe kovalıyormuş gibi hırslı oynuyor adamlar golü kaçırınca ağlıyor bizimkiler ise gol kaçırma yarışına giriyor. oyundan alınan teknik direktöre küfür eder gibi tavırlarda oyundan alınan memnun değil oyuna girende bir numara yok. sistem belli değil. mücadele sıfır.

    bu takım ligin son sırasında olan ligden düşmüş havasında oynayan bunu kabullenmiş bir yapıya sahip takımı bu kadar aksiliğin puan kaybının başarısızlığın açıklamaların üzerine yenemiyorsa kimse kusura bakmasın birşeylerin değişmesi lazım. hiçbirşey yokmuş gibi davranmaya çalışmak kimseye laf ettirmemek laf edene kızmak vefasızlıkla suçlamak takıma ihanettir.

    biz niye kızıyoruz takıma teknik heyete başkana? babamızın hayrına değil tabiki. takım düzelsin birşeyler iyiye gitmeye başlasın olumlu değişmeler olsun diye. biz değil miyiz burada takım için kafa patlatan gece 12 olsun da bugün günlerden galatasaray yazalım diye bekleyen biz değil miyiz? biz değil miyiz koca bir gün bazen bir hafta maçları konuşan tartışan? biz takımımızın kötü olmasını ister miyiz? bu takım için birbirimize girer miyiz bu saatte?

    kimse bu takımın kötülüğünü istemiyor düşüncelerini yazıyor. kimi başkana kimi teknik direktöre kimi futbolculara kızıyor. bu kızanlar sanki kişisel problemleri olduğu için kızıyormuş muamelesi yapmak da niye? hepimiz takımın iyiliği için yazıyor konuşuyoruz. şu takımı şu futbolu görüpte böyle devam diyen var mıdır acaba?

    evet tek galatasaray var ama dünyada bir sürü başkan bir sürü teknik direktör bir sürü futbolcu var. kimsenin yeri garanti değil olmamalı. herkes bunu bilmeli. kimse kraldan çok kralcı olmamalı. hepimizin cabası yazdıkları takımın iyiliği için. şunu her zaman bilmeliyiz ki bir spor kulübünde çıkarı olmayan tek müessese gerçek taraftardır. ben inanıyorum ki buradaki yazan buraya vakit harcayan herkes gerçek taraftardır. o yüzden birbirimizi kırmamalıyız birbirimizi aydınlatmalı fikirlerimizi güzelce medenice tartışmalıyız.

    herkesin birbirine saygılı olduğu ortak paydamızın galatasaray olduğu nice başarılı bol bol girili olduğu günlere. unutmayalım klasik olacak ama başka galatasaray olmadığı gibi başka galatasaray sözlük de yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın