• 7905
    galatasaray spor kulübü başkanına ''zat'' diyebilen terbiye yoksunlarını içerisinde bulunduran platformdur.

    galatasaray sözlük içerisinde, daha hayatında görmediği bir yazar hakkında yüzüne karşı ''gerizekalı'' kelimesini kullanamayacağı fakat klavye başında şekil olanları içerisinde bulunduran platformdur.

    galatasaray futbol takımının başında bulunan bir şahsiyete ''s.ktir git!'' deme hakkını kendinde bulanları içerisinde bulunduran platformdur.

    galatasaray futbol takımında oynayan bir oyuncu hakkında yapılan eleştiri içerisinde, o futbolcuya hakaret etme hakkını kendinde bulanları içerisinde bulunduran platformdur.

    ''galatasaray bir yenilse de gideyim birilerinin başlığına bir güzel sallayayım.'' diyenleri içerisinde bulunduran platformdur.

    ve bu platformda hakaret sınırını aşan arkadaşların cezası sadece girdiği entryi silmek olmamalıdır.

    edit: allah aşkına yukarıda yazılan kelimeleri bir araya getirince ortaya ne sonuç çıkıyor ? birini eleştirmeyin mi yazıyor ? bir isim var mı ? ünal aysal ismi geçen bir cümle var mı ? anlamak bu kadar mı zor kardeşim bunu. kimseye hakaret edemezsin ! bu kulübün başkanı herhangi bir x kişi dahi olsa sen kimsin hakaret ediyorsun ? yukarıda bunları anlatmaya çalıştım. ama anlamak zor tabi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın