resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 4753
    hiç bir başkanı saha sonuçlarına göre değerlendirmedim ve camia mensupları tarafından da bu şekilde değerlendirilmemesi gerektiğine inanıyorum.

    benim galatasaray başkanından öncelikli beklentim olaylar karşısında ve her ortamda galatasaray başkanına yakışır duruşu gösterebilmesidir. bu konuda ünal aysal'ın son derece başarılı olduğuna inanıyorum. özelliklede ülkenin geçirdiği bu zor günlerde. unutulmamalı ki bir çok futbol adamı ve kulüp bugün sporu ve ülkeyi yöneten karanlık zihniyete biat ederek ve boyun eğerek ayakta kalıyor. benim için böyle bir dönemde en önemli şey bu boyun eğmeme meselisidir. şampiyonluklar ve başarılar gelip geçer. takım her sene şampiyon olacak diye bir kaide yok. asıl önemli olan ve kulüpleri ayakta tutan şey böylesi kaotik dönemlerde gösterdiği dirayetli duruştur.

    bu duruşun da ötesinde ünal aysal'ın futbola bakışını ve yönetim anlayışını da doğru buluyorum. bununla birlikte bazı önemli konularda uygulamada geciktiğini düşünüyorum. baştan beri ünal aysal'ın dile getirdiği ve benimde hayalim olan kulübü profesyonellere teslim etme meselesinden bahsediyorum. bu konuda uygulamada çok geri kaldık. özellikle iyi bir sportif direktör bulunamadı. ünal aysal'ın en büyük yanlışının bu olduğunu düşünüyorum. bir an önce galatasaray'a yakışır bir sportif direktör bulunmalı ve sözleşme imzalanmalı.

    velhasıl şu ortamda kesinlikle istifa etmemesi gerektiğini, ancak kulübü profesyonellere teslim etme konusunda biraz daha hızlı hareket etmesi gerektiğine inanıyorum. bu arada almanya'da başlattığı alt yapı çalışmasını ve bu konuda kurmaya çalıştığı organizasyonu, bu kulübün şampiyonlar ligi kupasını alma yolunda atılmış en büyük adım olarak görüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın