• 51
    kendimi denemek için ikinci kez aralarında bulunduğum güruh.

    ilk kez bu heyecanı tadacak arkadaşlar, kesinlikle gününüze rutin bir şekilde başlayın. üstünüze rahat bir şeyler giyin, hatta sık sık giydiğiniz şeyleri giymek sizin için daha iyi olacaktır.

    not available'ın da dediği gibi soruyu anlamak önemli. soruyu hızlı okuyup cevaplara geçmenin bir mantığı yok. önce soruyu okuyun, ne istiyor onu anlayın. o beş şıktan biri cevabınız olacak zaten. o yüzden rahat olun.

    bir de, benim soru çözerkenki yöntemim yanımda yeğenim varmış da onun sorularını çözmekte ona yardım ediyormuş gibi düşünmek olurdu. türkçede paragrafta pek işe yaramaz ama atıyorum cümle ögeleri, noktalama işaretleri, matematikteki işlemli soruları falan çözerken bu yöntemi kullanırsanız sizin için daha iyi olacaktır. tabi bir yönteminiz varsa onu değiştirmenin de bir mantığı yok.

    nereyi kazanacağız değil istediğiniz bölümü kazanıp kazanamayacağını önemli. o bakımdan "hayatımın sınavı" stresine girmeyin. olmadı bir sene daha bekleyip girersiniz, hiç beklemeyeyim diye istemediğiniz bir yeri kazanıp 30 sene orada çalışacağınıza bir senenizi feda edip istediğiniz işi yaparsınız, kazanan siz olursunuz.

    oğlum göreyim sizi, göreyim sizi, göreyim sizi !
App Store'dan indirin Google Play'den alın