• 2022
    şu an için biz -13, kuban -11 genel averajda. bayern ile olası bir galibiyet sayısı eşitliğinde, ikili averajda üstte olduğumuz için bayern'in üzerine yerleşiyoruz.

    bizim maçlarımız sırasıyla, zalgris(d), cska(d), partizan(i)

    kuban'ın maçları, partizan(i), real madrid(d), bayern(i)

    bayern'in maçları, cska(d), maccabi(i), kuban(d)

    burada bayern'in son maçlara idiialı girmesi çok önemli onun için en azından maccabi maçından galibiyet çıkarmaları bizim avantajımıza, böylece son maçta kuban karşısında direneceklerdir. bizim zalgris ve partizan maçlarında olabildiğince averaja oynamamız gerekiyor, tabi öncelik olarak bu iki maçı ne olursa olsun kaybetmemeliyiz. cska maçında da maçtan kopmamamız gerekiyor fark ne olursa olsun, şansa cska-real arasında da kıyasıya birincilik mücadelesi var ve bizim kuban ile aramızda olan durum onlar arasında da geçerli yani cska ve real de averaja oynayacaktır. ancak real'in daha potansiyelli olması ve evinde daha iyi oynaması bizim için avantaj, kuban maçında real +20leri görebilir.

    bayern, kuban ve bizim aramızda olay 3lü averaja kalırsa her türlü biz üstte oluyoruz, düşük de olsa bu da ihtimaller arasında.

    biraz karışık oldu ama kısacası çıkma şansımız %41 biz, %39 kuban, %20 bayern şeklinde, inşallah bir terslik olmaz ve gruptan çıkarız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın