• 178
    iki adet futbolcudan oluşması gereken transferlerdir. umut bulut ve burak yılmaz'dan hala medet uman hayalperest arkadaşlarımız var ne yazık ki. umut bulut pekala alternatif olarak takımda kalabilir ama burak yılmaz'ın önümüzde ki sene bu takımda yeri yok. peki bu yabancı kontenjanı ile 2 adet forvet nasıl olacak diyeceksiniz. şöyle olacak, öncelikle savunma hattını ve elimizden geldiğince orta sahayı türkleştirmeye çalışacağız.

    türk santrafor kıtlığında bunun başka yolu yok çünkü. drogba'nın gideceğini var sayarsak zaten bir kişilik yer açılmış oluyor. dany, amrabat, chedjou, burdisso 4'lüsünden en az 2 adetini postalamalıyız. neden iki derseniz, avrupa'da da ve ligde de güçlü iş yapabilecek 2 adet hücumcuya ihtiyacımız var da ondan. 2 yıldır avrupa arenasında, iyi golcülerin takımlarını nerelere taşıdığına şahitlik ediyoruz. bu yüzden en az 2 adet kaliteli forvete ihtiyacımız var. benim tavsiyem;

    (bkz: hulk)
    (bkz: edin dzeko)

    biri çalışkan, sürekli hareket halinde olan bitiriciliği ölümcül golcü. diğeri hava toplarına hakim, fizik kapasitesi üst düzey bir golcü. bu ikisinin transferi masraflı olur ama galatasaray'a bu iki eleman çağ atlatır. arkalarında sneijder'i düşününce, insan istemsiz ellerini ovuşturuyor.

    ekleme: sneijder ve drogba transferleri geçen yıl konuşulma aşamasındayken, ikisini almak imkansız diyenlerin dzeko ve hulk'un aynı anda transferine imkansız gözüyle bakmaları kaderin bir cilvesi sanırım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın