resim
Eden Michael Hazard
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Sol Kanat
Yaş:33
Boy:1.75
Uyruk:Belçika
  • 278
    18 mart 2014 chelsea galatasaray macinda kendi egosunu tatmin etmeye calismasaydi cok iyi oynadi diyebilecegim futbolcu.

    butun mahalleyi calimlayip nereydese kalenin icine kadar girdigi halde, ayni eski hasan sas gibi yavaslayip rakibi bir daha gecmeye calistigi icin defansimiz bir iki saniye her seferinde kazandi bu sayede belki real madrid maci gibi 6 yemekten kurtulduk. bu yetenekle biraz takimini yukari cekmeye oynasa ayni mourinho'nunu dedigi gibi kendi yas grubunun acik ara en iyi oyuncusu olur. su haliyle ise potansiyelinin cok altinda, bosuna pozisyon harciyor.

    hem hizli, hem de rakibini hiziyla degil calim yetenekleriyle gecebilen teknik bir oyuncu. bu nedenle bileklerine aldigi o darbeler cok fazla, hiziyla rakibi gecen oyuncu bilegine degil omzuna ve ust baldira alir darbeyi. bu cocuk durdugu yerden rakibi gecip hizlanabiliyor. yeni nesil futbolcularda cok zor bulunan bir ozellik.

    bizim macta harcadigi o pozisyonlar bencillikten mi yoksa hucum bilgisindeki skntisindan mi bilmiyorum ancak mourinho'yla bunu da asarsa dunyanin yeni superstari kendisi olur. bizim mactaki performansi icinse iyi ki o oynadi, ayni pozisyonlara schurrle girebilse en az 2 tane daha sallayabilirlerdi diyebilirim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın