• 15
    bu hareketinin gündeme gelmesi bile oldukça komik. chelsea bizi hem taktiksel anlamda hem oyuncu kalitesi anlamında ezerken, adam yedek kulübesindeki ceyhun'la, umut'la, hajrovic'le filan bir şeyler yapmaya çalıştı. düşün bak adamın yedekten schürrle giriyo, bizim yedekte burdisso filan var. üstüne bir de sahadaki ruhsuz, iki top yapmaktan aciz takım eklenince adam napsın amk? neyin taktiğini versin? daha 1 ay önce, bursaspor maçında 6-0 öndeyken bile taktik verdiği için takdir edilen adamla aynı adam bu.

    demek ki görmüş bu maçta taktiğin vs. hiç bir işe yaramayacağını. ulan biz taraftar olarak maçı izlerken sıkıldık, baydık, dışarda izlemesem maçı gider uyurdum o kadar da açık söylüyorum. mancini ne yapsın? ne yapabilir? gelsin biri desin ki bana mancini ayak ayak üstüste atacağı yerde şu adamı oyuna soksaydı, şöyle bi yol izleseydi maçı 2-2'ye getirirdik, en büyük mancini düşmanı olurum, göremediğim şeyler varmış demek derim.

    el insaf amk. muslera, melo ve telles'in bireysel çabaları olmasa 5-6 tane yiyip dönecektik. hala mancini ayak ayak üstüne atmış. dün geceden aklına sadece bu takılan varsa eğer, o şahsa mancini'nin ayakkabısı girsin, ben daha ne diyim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın