• 209
    ultimate team modunda klasik italyan 3-5-2'si ile takıldığım oyun. çok fazla oynayamıyorum ama en ucuzundan şöyle bir seria a kadrosu kurabildim.

    http://www.futhead.com/14/squads/8357564/

    vucinic kanımca en dengeli forvet ucuza kapatılabilecek. deli gibi hızlı ancak ilk omuz yediğinde düşecek pırpır forvet sevmediğim için öyle geldi, bilmiyorum ama memnunum.

    balotelli'den zaten bahsetmeye gerek yok, takıma en son katılan arkadaşımız. neredeyse takımdaki herkesin toplamından daha pahalı, alana kadar ebem sikildi. haydi deli oğlan, göster kendini.

    forvet arkası amc'de öncelikle guiseppe rossi'yi denedim ancak pek etkili gelmedi. hızı ve çevikliği yerindeydi ancak arkadaşlarını oynatacak pas yeteneklerinden uzaktı o yüzden hamsik ile değiştirdim.

    sol ve sağ kanatlar 3-5-2 sisteminde defansif olarak da önemli görevler taşıdığı için taraabt, el shaarawy gibi hızlı kanatlar yerine savunmaya da yardımcı olabilecek, 100 metrelik kanatta dengede duracak isimler lazımdı. sağ kanat için maggio'dan memnunum ancak solda asamoah takımın en zayıf 2. halkası şu an için.

    orta saha ikilisinden pogba'ya eyvallah diyorum ancak de rossi çok etkili değil. tez zamanda vidal ile değiştireceğim. para biriktiriyorum.

    defansif üçlü sanırım seria a takımı kuran herkeste benzer şekilde. fiyat performans oranları harika olan bu üçlüden özellikle cacares'i beğenerek takip ediyoruz. belki sağ stoperde benatia yerine juventus'tan bir stoper alabilirim, karşıda drogba ve umut olmadığı sürece sıkıntı olmayacaktır. asdadsas.

    kaleci için de sınıfının f/p lideri marchetti, arada yapma volkan'a bağlasa da genelde güven veriyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın