• 214
    neredeyse izmir merkeze olan uzaklığı, yunanistan'a olan uzaklığından daha fazla olan bir yerden, urla/çeşmealtı'ndan dahil olduğum topluluk. *

    buralarda yaşayanlar bilir, gerek maddi gerekse manevi açıdan sık sık alsancak'taki zirvelere katılmak pek kolay olmuyor. dolayısıyla, yapılan zirvelere gelmeyi her ne kadar çok istesem de hem bu sebeplerden hem de şu aralar 2'şer 3'er vizelerin de başlamasından ötürü her zaman katılmam mümkün olmuyor. bu nedenle izmirli yazar abilerimin ve kardeşlerimin beni bu konuda mazur görmelerini rica ediyorum.

    şu ana kadar sadece 8 mart 2014 izmirli sözlük yazarları freyimsi stark zirvesine katılabildim. orada çok güzel insanlar tanıdım. bunu laf olsun diye söylemiyorum. gerçekten çok güzel bir atmosfer vardı. ayrıca üniversite sınavına girecek olan freyimsi stark kardeşimizi de sınav öncesi çok güzel motive etmiş olduk. güzel bir gündü.

    ben yine fırsat bulduğum zamanlarda katılmaya devam edeceğim bu zirvelere. bir yanlış anlaşılma, darılmaca, gücenmece olmasın diye böyle bi açıklama yapma gereği duydum her ne kadar anlayışla karşılayacağınızı bilsem de.

    son olarak bu zirvelerin organizasyonunda büyük rol oynayan juninhooo ve ghettolove'a da teşekkür etmek isterim. izmirli sözlük yazarlarının ne kadar yüksek bir potansiyele sahip olduklarını ortaya çıkarmış oldular ve bu güzel insanları galatasaray'ımızın adının altında tanışmasına, kaynaşmasına vesile oldular.
App Store'dan indirin Google Play'den alın