resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 5411
    kral falan olmayan futbolcu.

    bu arada eleştiriler oyuna katkısı olmaması, pas oyununda olmaması, rakibe sürekli gereksiz faul yapması, ofsaytta kalması falan değildir. zaten artık bu şekilde kabul ettik, kendisi yetenek yoksunu bir futbolcu.

    fakat eleştirilen nokta kaçırılması imkansız olan pozisyonları kaçırması, pardon ama açıkta oynuyor değil mi forvette oynasa kaçırmazdı :(

    iyi bir fiyata geldi, güzel de katkı sağladı geçen sezon fakat artık takımımızdaki ömrü tamamlanmıştır. iyi futbolcuların kötü sezonları olabilir, mesela selçuk inan gibi fakat bunun tam zıttı şekilde kötü futbolcuların da iyi sezonları olabilir, tıpkı burak gibi.

    yabancı sınırı .s diye gelen itirazlar da olacaktır evet kısmen haklısınız fakat burak galatasaray'ın as forveti olamayacak seviyede bir futbolcu. yedek olarak ise takdir edersiniz ki yedekten oyuna girip takımına katkı sağlayacak son futbolculardandır.

    işin özü geçen sezon şampiyon olmamızda çok emeği vardır, bu sene ise bu kadar puan kaybetmemizde çok daha büyük beceriksizliği vardır. ligin bitimine 9 hafta kaldı artık bu haftaları bir şekilde kör-topal idare edeceğiz.

    kral lakabını lütfen bu kadar ucuzlatmayın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın