• 33
    bu konuda yorum yapan bazı dostları gerçekten anlayamıyorum. cezanın verilmeyeceğine dair uefa tahkim kurulu veya delegelerinden dayısı olan filan mı var da bu kadar keskin kanaatlar getirebiliyorlar? anlattık delilleriyle. hukuk kurallarını belirttik, uefa ve fifa normlarını inceledik. kabul ediyorum adalete alışık değiliz ama bilip bilmeden de ibrahim seten okuyup kendi yorumunu " kamuoyu" bilgisi gibi paylaşmak çok gereksiz. varsa bilginiz, konuyla ilgili kanıtlarla sunarsınız. dediler ettiler yaptılar tarzı girdileri destekleyici, kesin kaynak oluşturacak çarpık haber vermeyen (yerel basın pek yok) yabancı basın-yayın organlarından linkler, fotograflar verin biz de görelim gerçek aslında neymiş. 3 temmuzdan beri davanın içindeyim, günlerimi saatlerimi harcadım. dosyaları okumaktan, çeviri yapmaktan hastalandığım oldu. çepeçevre bilgi sahibi olmama rağmen net yorumlar yapamadım.

    ceza veremezler yeaaaa, olmaz o iş yeaaaa...şu uslub ya cehaletten ya trollük figüründen çıkabilir. bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak da sadece bu ülkeye has bir durum...

    altını çizerek söylüyorum; fenerbahçe spor kulübü 2014-2015 sezonunda süper ligde olmayacak, küme düşürülecektir. ayrıntıları, başlık içinde yazdık, arzu eden dostlar okuyabilirler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın