resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 4402
    klavyem bozuldu a s ve d harflerini basmıyor. açtım ekran klavyesini işkence çekerek yazmaya çalışıyorum. gecenin bu saatinde oturdum entry yazıyorum. zerre sikimde değil kaptana feda olsun.

    form düşüklüğü var, doğru. son 2 seneye göre baya daha kötü oynuyor, doğru. yerine yekta oynayabilir, tartışılabilir. yedek oturtulabilir.

    bakıyorum da gitsin yeaa'cılar türemiş hemen? hayırdır? yabancı kuralı mı kalktı? altyapıdan müthiş bir orta saha oyuncusu mu çıkardık? her kuşu siktik bir leylek kaldı da selçuk inan'ın gönderilmemesi, takımda kalması mı batıyor? yerine 11 çıkacak türk var mı? yedeği var mı?

    eleştirin, yedeğe çekilmesi gerektiğini söyleyin saygı duyar susarım. su içerim*.

    ne yaptı oğlum bu adam size de böyle kin güder oldunuz? başka şeylere sinirlenip de sinirinizi çıkaracağınız adam mı lan bu adam? ego tatmini mi? bu mudur yani? bu ne nankörlük bu ne herkesi harcama çabası arkadaş...

    gitsin falan diyenlerle futbol konuşmam zaten o yüzden o arkadaşlar entrynin kalan kısmını okumayabilir. onlara burada iyi geceler deyip uğurluyoruz.

    benim şahsi düşüncem yerden yere vurulduğu kadar kötü oynamadığı yönünde. iki yönlü oynamaya çalışıyor, çok iyi alan kapatıyor ve yer tutuyor hala bence. oyunun hakimiyetinin değil ama en azından topum hakimiyetinin bizde kalması konusunda yararlı oluğunu düşünüyorum. ikili mücadeleleri kazanma oranından da memnun sayılırım. fakat nedendir bilmiyorum, anlayamıyorum da; sorumluluk almıyor. hem de hiç. ne bir kilit açıcı pas deniyor, ne şut deniyor, ne çalım deniyor ne de kanada açılıp orta yapmayı deniyor.

    ayrıca futbolcuların sene boyu kötü oynadığı zamanlar olur. illa tak diye gönderilmez. büyük takım olmak istiyorsan işler kötü giderken tekrar düzeltebilmelisin. selçuk tekrar kazanılabilinecek bir oyuncu. hatırlayan çoktur. hasan şaş'ın da arif erdem'in de birkaç yıl öncesinde schweinsteiger'in de böyle kötü yılları oldu. örnek çok da çoğumuzun bildiği örnekleri vermek istedim. 3'ü de sonraki sezonlar tekrar kendilerini buldular. schweinsteiger mesela çok büyük örnek aslında. dalga malzemesi olmuştu resmen... şimdi o dalga malzemesi yaptı onunla dalga geçenleri. mario gomez, rossi falan diye bir sürü örnek sayabilirim.

    selçuk bu koşullarda mutlaka takımda kalmalı, seneye de şans verilmelidir.

    daha yazacak çok şeyim vardı ama cidden zor ve yorucu oluyor. biraz genel oldu.

    sana bu haller yakışmıyor kaptan. dönmeni bekliyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın