• 3760
    bu skor taraftarlıgı mevzuundan ben de cok sikayetciydim eski entrylerime bakanlar gorebilirler. ancak bugun zirve yapmıs olan şu tepkili taraftarın amacı skor taraftarlıgı değil inanın ki. bugune kadar ben de hep bu skor taraftarlıgı olayının karsısında oldum. ancak var olan durum skordan bagımsız daha baska birsey beyler.

    biz sene basında da boyle puanlar kaybettik. hatırlayın rize ve antalya maclarını. ne goller kacmıstı da 2 mactan da beraberlikle cıkmıstık. o gunlerde bişey demedik olsun dedik bu macta girmedi top ama baska macta girer onemli olan iyi oynamak dedik gectik. ama son zamanlardaki olanlardan sonra bugun artık son damla oldu. galatasaray taraftarının bu hiddeti futbolcusunun boşvermişliğinedir. kazanamasak da olur yeterki kazanmak icin o cabayı futbolcularda görelim. canımız sağolsun deriz geceriz. ama öylesine kötü bir deplasman performansımız var ki, inanamıyorum bu izlediğim takımın bizim takımımız olduguna. bizim bugunku hiddetimiz sadece ve sadece üzerindeki formaya ihanet eden futbolcularadır. onların vurdumduymazlıgınadır. cunku bilin ki bugece burda kendinden gecen taraftarlar da nispeten daha sakin kalabilen taraftardan daha az galatasaraylı yada daha kotu galatasaraylı değil.

    biz her macımızda aslanlar gibi oynayalım, olsun varsın kacan 3 puan olsun galibiyet olsun. biz gecen sene madride elenirken bile gururlandıran takımı istiyoruz sahada. yada juventusa karsı son dakikaya kadar savasan adamları. mancini, terim, gerets tartısması yada selcuk inan burak yılmaz sabri sarıoglu tartısması degil bizimki. ama inanın 3 puan da değil. önemli olan galatasaray formasıyla sahada olan futbolcuların galatasaray armasının hakettiği gibi performans gosterebilmesidir. ama takımımızda ne yazıkki o kıvılcımı göremedikce bu zamana kadar hep sabretmiş taraftar da çığrından cıkıyor.

    istediğimiz sadece galatasaray gibi oynamaları. yemin ediyorum daha fazlası değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın