resim
Alex Nicolao Telles
Takım:Botafogo
Mevki:Sol Bek
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Brezilya
  • 857
    (bkz: alex telles/@apc41)(bkz: alex telles/@se7en)

    oncelikle :)

    klasik turk algisiyla ustune yorum yapilan futbolcu. hucum aksiyonlari cok yonlu ve akiskan olan alex'e bir sey soyleme ihtiyaciyla defansif yeteneklerine soylenen kalip cumlelerdir bunlar.

    defansina bakalim: alex birebirde hizla gecilecebilecek bir oyuncu degil. rakibi arkasina kosu yapmaya kalktiginda yalandan yere yaninda kosmaktansa adam gibi pesine takilip topa mudahale edene kadar birakmiyor. hizli oldugu icin rakibin aksiyonlarini kisitliyor. kademesi kotu? kritik nokta burada. turkiyede kademesi iyi olan bek en son ne zaman gordunuz? gelmis gecmis en iyi sol bek hakan unsal'dir, en buuyuk sorunu mac icinde konsantrasyonunu kaybedip geriye donusleri yapmamasi, kademesini kaybetmesiydi. ergun penbe son 3 senesinde galatasaray'i en cok yakan oyuncu olmustur. en buyuk sebebi de kademeyi duzgun almayip rakibini kovalamamasi.
    suan en etkili denilen gokhan gonul ise, onun da en buyuk sorunu kademenin k'sini bilememesi. alex bu oyuncularla kiyaslanip kademesi kotu deniyorsa kendilerini serce parmaklariyla basbasa birakiyorum.
    sezgileri kotu lafi da inanilmaz sacma. adam brezilya liginden bir sene a takimda oynayarak geldi, adam 60 dakikadan sonra pili bitiyor. adamin one cikamamaya baslamasini sezgileri kotu diyorsaniz sizi akhisara attigi golle basbasa birakiyorum. yaptigi kosuyu cizgiye degil iceri yapmasi, sneijder'e destek icin degil, sneijder'in pozisyonunu bitirmek icin gitmesi sezgiyle ve futbolu anlamayla ilgili degilse nedir?

    oyle boyle degil, cok buyuk futbolcu olma potansiyeline sahip.

    son soz buradaki bazi sozluk yazarlarina. fizigi yetersiz ya da hava topunda yetersiz gibi seyler okudum aman aman. daha once ters gelen topa ziplayip kafayla engellemeye calisan bekimiz olmadigi icin adam kicini yirtip degilmeyecek bile topa degmeye calistiginda hava topunda kotu diyemezsiniz. fizik isine gelince, adamin fizigi tas gibi, sadece birebir mucadelede 1 sezon a takim seviyesinde oynamis bir adam telles. biraz izin verin de odunlarla oynamaya alissin cocuk.

    allah nazardan saklasin, real madrid scoutlarindan uzak tutsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın