• 110
    4 kafadar birleşip akşam gördükleri galatasaraylıları dövmeye, atkılarını formalarını alıp yakmaya ant içecek bunları facebooktan, twitterdan yayınlayacak 3-4 kişiyi tek yakalayıp dövecek ondan sonra bi tane psikopata denk gelicekler çocuğun üstüne yürürken çocuğun can havliyle salladığı çakı buna denk gelicek diğer delikanlı arkadaşları o yaralı arkadaşlarını orada bırakıp kaçacak, tvlere çıkıp durup dururken bize saldırdı diyecek sonra kamera kayıtları çıkacak ve durum bambaşka olacak ondan sonra ben de o ölen piç kurusuna üzülücem öyle mi ? hassiktir ordan diyorum. sırf galatasaraylı yada sırf beşiktaşlı diye bir insanın üzerine 4 kişi koşarak onu yerlerde tekmeleyen insanların tamamı ölsün amk. neden kimse burak yıldırım ve çetesinin o akşam tek yakalayarak dövdüğü çocuklara acımıyor. başlatmayın hümanistiliğinize 21.yy entelleri.

    tekrar ediyorum sırf bir takımın formasıyla dolaşıyor diye insanları tek yakalayıp 3-4 kişi döven bütün bütün piç kuruları ölsün. benim kabul ettiğim hümanizm de bu.

    elvan ile, ethem ile, ali ismail ile de karşılaştırmaya kalkmayın. bunlar insani haklarını ararken polis tarafından katledildi. burak ise 4 arkadaş birleşip sırf galatsaraylı diye insanları tek tek yakalayıp dövmek için sokağa çıktı 3-4 kişiyi dövdükten sonra psikopatın birine denk geldi ve can havliyle sallanan çakının kurbanı oldu.

    edit: 3-4 kişi birleşip birine saldıran herkes ölsün cümlesini bir anlık sinirle yazdım. nefretim burak yıldırım'dan çok onu canavara dönüştüren sisteme.
App Store'dan indirin Google Play'den alın