• 71
    sabah 11 saatlerinde berkin'in ölümünü buraya taşımanızı rahatsız edici bulduğumu söyleyen bi entry girdim, hakkımda baya şey yazıldı ve muhtemelen sözlük tarihinin en ofsayt entrylerinden birini girdim bu sabah.
    aranızda bazıları benim gayet ne demek istediğimi anladı sağolun teşekkür ediyorum anlayamayanlar içinse şunu söylüyorum madem arkadaşlar;
    o kadar insansınız suriye de ırakta filistin de ölen çocuklar için neden kalkmadı bu ülke ayağa. onlar da insan değil miydi. önemli olan bir çocuğun hayatı ise eğer uluderede ölen çocuklar için neden yürüyüşler düzenlemedi bu geziciler. ''ölen her kim olursa olsun elbette ki ölmeyi hak etmiyor.'' tırnak içinde yazdığıma dikkatlı bakın çünkü berkin'in ölümüne sevindiğimi düşünenler var vicdansız muamelesi yapanlar var neyse konumuza dönelim olayı bu derece vahşileştiren sizlersiniz ve o küçücük çocuğu o meydanlara taşlı sapanlı yollayanlar. berkin elvan bu şekilde değil de hakkari yüksekovada polise taş atsaydı ve o sırada ölseydi hangi biriniz üzülecekti? cevap verebilecek var mı? neyse.
    son olarak arkadaşlar vicdandan bashedenler için şunu söyleyeyim;
    290 gün boyunca nerdeydiniz? bana vicdansız muamelesi yapanlar için söylüyorum bunu. çocuk öldükten sonra buradan yazmanın malesef bi anlamı olmuyor 290 gün boyunca ailesi tek başına ağlarken berkin'in başında şimdi burada oturup sızlamanın malesef hiç bi anlamı yok.

    edit: kendimi savunmama gerek duyacak bi entry girmedim ilk yazdığım entry'de ben berkin'in ölmesini falan doğru buluyorum diye bir şey demedim sadece ''bunun yeri burası değil'' demek istemiştim ve hala o girdiğim entry'i savunuyorum bunun yeri burası değil bu çocuğun öldüğü gün savunmamalıydık bu çocuğu dediğim gibi 290 gündür hastaneydi bu çocuk cevap verin bana arkadaşlar 290 gündür nerdeydiniz nerede?
App Store'dan indirin Google Play'den alın