• 30
    sorsan milliyetçidir. "yunanları denize döktüğümüz gibi yine yaparız" falan der laf arasında belki de. işte o yunanistan'da alexis diye bir çocuğu vurdu polis, halk sekiz polisi yaktı, vuran ve onu vururken katilin yanında bulunmasına rağmen engellemeyen polisler ceza aldı, hükümet düştü. türk'ün adaleti sözlükte içi burulan yazar, yunan'ın adaleti yangın yeri. bu nasıl milliyetçilik diye sorarlar adama. huzurunuz kaçmalı zaten biraz kardeşim, ne demek içim buruluyor ya.

    edit: kendisi bana ulaştı. bazı kardeşlerimiz kadar tez canlı olmadığım için kendisi ile diyalog kurdum elbette ki; ve beyanı milliyetçi olmadığı yönünde. fatih terim'den yola çıkarak beni niçin böyle bir genellemeye tabi tuttun dedi ki; o hususta da haklı. bunları buraya yazmak boynumun borcudur, üstteki giriyi de değiştirmeyeceğim. kabahatim de, özrüm de burada bulunsun. bu arada ben de kendisine; yazdığım yazıda esas vurgulamak istediğimin son kısımda belirttiğim şeyler olduğunu, ilk bölümün esasen bir varsayım yapmaktan fazlası olmadığını belirttim ve kabul etsek de, etmesek de futbol ile siyaset iç içe; sadece futbol konuşmamız mümkün değil şeklinde fikrimi de belirttim.

    bir gruba veya kişiye duyduğunuz öfke sizi adaletsizliğe sevk etmesin. bu yazıyı kendisinden özür dilemekten de önce bunun altını çizmek için düzeltiyorum. tek bir defa da olsa herkese şans verin. insanız, önyargılı davranıp hata yapabiliriz; ama telafi etmemek bizzat bizim suçumuz olur. bu konulara dikkat edelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın