• 52
    sayın başbakanım;

    yakın uzak çevresi, az çok tanıdıkları tarafından sürekli tayyipçi olmakla itham edilen biri olarak sesleniyorum size. amacım iftira yahut hakaret etmek, kaset, tape filan paylaşmak değil. zaten çoğuna da itibar etmiyorum.

    ama bir konu var ki çok zoruma gitmekte ve bir türlü anlam veremiyorum.

    amerikalarda okuduğu halde daha telefonda duyduğunu anlamaktan aciz koca kafalı ibiş oğlunuz zevk-ü sefa içinde yaşar iken berkin elvan'ın hayatta olmaması, üstelik ölümünde payınızın olması, öldürenleri destan yazmakla betimlemiş olmanız, en kötüsü de yaşaması için kılınızı bile kıpırdatmamış olmanız var ya nereden baksanız zalimlik nereden baksanız insanlik dışı!!!

    siz ve muhterem şahsınızda eski yeni tüm egemenlere gelsin... (bkz: )http://www.youtube.com/watch?v=umt8oxY8gmY

    not: sandıktan yine çıkacak olmanın rahatlığı varya yüzünüzde gördükçe kahrolmaya başladım artık. sizi seçim sandığına bu sıralar yenecek biri olmaması azrailin iş bıraktığı anlamına gelmiyordur inşallah. elimde olsa sizi önce allaha bile değil direk azraile havale etmek isterdim inanınız. hem de sırf berkin elvan artık yaşamadığı için.
    tek sebepten ötürü.

    ben ne diyim ben size sayın başbakanım artık. aklımdan saymak sövmek geçiyor ama size haksızlık olur. asıl size değil bu memleketi sizin gibi birine muhtaç edenlere sövüyorum ama anlatamıyorum derdimi.

    muhalefet kelimesinin anlamını akepe döneminde kavrayan kalabalık tanzimattan beridir yaşanan her şeye muhalif olan bendenizi iktidar yalakası belledi ya ona yanıyorum asıl.

    neyse aşağıdaki şarkıyı da size ithaf ediyorum. buyrun keyifle dinleyin lütfen. sizin gideceğiniz yok anlaşıldı yapıcak bişi yok sağlık olsun!

    tez zamanda sizin vefatinizin ardından da şarkılar türküler paylaşabilmek umudu ile sayın başbakanım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın