• 307
    trabzon kökenli arkadaslarımızdan özür diliyorum ama malın daniskasıdır bu taraftar. 3 yıl önce olan olmus farkındayız ne kadar buyuk bir kin duyduklarının. ama bunun refleksi bu olmamalı. senin 3 yıl önceki kupanın pesindesin farkındayım ama kacırdıgın nokta şu cibiliyetsiz rakibinin bu seneki kupanın pesinde oldugu. sen mac tatil ettirecek kadar cıgrından cıkmak yerine oyle bir taraftarlık yapmalısın ki takımın fenerbahceyi evirip cevirip yenmeli. yenmeli ki fenerbahceye yapabilecegin en buyuk kotulugu yapabilmelisin, onları bu seneki kupadan etmelisin.

    ama trabzonspor taraftarı sagolsun ofkelerinden en yapmamaları gereken sey olan mac iptalini yaptırmayı basardılar. simdi ise muhtemelen mac fenerbahcenin 3 0 galibiyetiyle tescillenecek. hem fenerbahceye 3 puan hem de 3 averaj hediye etmiş olacaklar. ve hata kaza bizim arenada 2 0 feneri yenmemiz durumunda sampiyonluk hesapları total averaja kalacak. ve eger fenerbahce burdan aldıgı 3 averaj ile sampiyon olursa işte ozaman su salak taraftarın ceremesini biz cekeriz. onlar da fenerbahceye kazandırdıkları yeni bir kupanın mutlulugunu yasar.

    hayır ben cidden anlayamıyorum. mac devam ederken bunu yapmak yerine macı bitir, illa bi bok yiyeceksen mactan sonra yap. ama yok, trabzon taraftarı illa mac icinde o kadar gerginlik yaratacak ki fenerbahce o gerginlikten galibiyeti alıp cıkacak. ve bu şike davaları oldugundan beri dikkat ederseniz fenerbahce trabzondaki maclarda hep galip geliyor. cunku oyle bir gerginlik olusturuyor ki taraftar, en cok bundan kendi oyuncuu etkileniyor.

    yani her turlu fenerbahceye calısıyorlar sagolsunlar. cok sinirlenmelerini anlıyorum hatta volkana kapı kolu monte etmeye calısmaları falan icimi ferahlatıyor cok hosuma gidiyor ama ne yazıkki fenerbahcenin ekmegine yag suruyorlar bu hareketlerle. tepkileri bu sekilde olmamalı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın