• 121
    çarşambanın gelişi salıdan bellidir derler ya, hah işte öyle bir maçtı bu. (bkz: #1440253) demiştim derdi değil de, zaten medyayı takip eden herkes bu olayların olacağını kestiriyordu. fenerbahçe bugün oradan puanla çıkamazdı. bülent yıldırım'ın atanmasından, valinin bina tepelerine sniper yerleştirmesine kadar..hepsi provakasyondu. senaryo başarı sağladı. olaylarda birilerinin ciddi yaralanmaması büyük şanstır.

    bazı galatasaraylıların, yahu nasıl olur da bu vandallığı savunursunuz veryansınlarını pek anlayamıyorum. birazcık empatiyle trabzonspor taraftarının tepkisini anlayabilirsiniz. düşünsenize, galatasaray'ın bir tane şampiyonluğu bu halde ellerinden alınmış, ve çalındığı kanıtlanmış olsun. volkan demirel ve emre denen o ucubenin aynı davranışları statta sergiledikleri davranışlarına, demeçlerine kim tahammül edebilirdi? adamların yöneticisinden taraftarına spor yazarından futbolcusuna alayı antipatik. biz trabzonspor taraftarlarının yaptığının 10 katını, taa bugüne gelmeden yapardık.

    kimse insanlık dersi vermeye kalkmasın burada dostlar, adalet yok bu ülkede! illa bizim başımıza gelmesine gerek yok isyan için. 3-5 tane dangalağın açtığı pankartla trabzonspor camiasını komple galatasaray düşmanı diye suçlayamazsınız. trabzon şehrine gittiğinizde, tek nefret vardır yıllardır fenerbahçe . rize ile de aralarının bozuk olması bile bundandır. son 3 temmuz süreci de iyice iplerini gerdi.
    basit bir söylem var;

    şikeciye şikeci demeyen de hırsızdır. bu söze karşı çıkan var mı aramızda? heh işte, trabzonsporlular bunu söylüyor. şikeciye şikeci demeyenler bizden değildir diyor.
    ben de bir galatasaraylı olarak, bir ülke vatandaşı olarak, yaşanan bu adaletsizliğe sessiz kalan, kıvıran bu heriflere hırsız diyemeyen galatasaraylı da olsa haindir, şikecidir, fitnecidir diyorum. benim ne efsanem, ne renktaşım olabilir.

    daha fazla uzatmayacağım...fakat bugün ne olduysa göz göre göre oldu. çok şükür kimseye bir şey olmadı. mağdur çıkmadı, suçlu çıktı.

    maçın akıbeti için düşündüğüm, 30 marttan sonra karar çıkar. trabzonda çıkacak belediye başkanı akp li olursa, maç tekrarlanır. olmazsa fenerbahçe 3 puanı alır.

    bizim açımızdan durumsa, o zaman kadar 3 puana düştü. lehimize oldu diyebiliriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın