• 287
    sağından bakıyorum solundan bakıyorum her türlü haklı.aynı süreci fener ,galatasaray, beşiktaş taraftarı yaşasaydı bırak derbiyi, o ligin herhangi bir maçını oynatmazdı. beşiktaş taraftarı kendine yapılan bir hatayla galatasaray maçını tatil etmedi mi?, fener taraftarı sahalarında tertemiz kazandığımız şampiyonluk sonrası istanbul'u savaş alanına çevirmedi mi?, bizim sulu derbi ne ayak? neymiş gerizekalılarmış. arkadaş kitleler zekayla hareket edebilir mi? madem öyle hollanda da ingiltere de holigan olayları halkın zeka seviyesi arttırılarak ne bileyim taraftarlara seminer verilip, kitap okutturularak mı son buldu. yoksa kurallar eşit ve sert bir şekilde uygulanınca mı duruldu? kültür seviyesi ne olursa olsun hakkı yenen bağırır arkadaş. bağırmıyorsa ya garibandır, ya korkak.

    senin takımının milyonlarca euroluk gelirine şikeci oturacak, takımın dağılacak, üstüne her platformda tahrik edilip,aşağılanacaksın, hak araman bile dalga konusu olacak sonra susacaksın. en doğrusunu yapmışlardır. ellerine sağlık.

    bir de galatasaray taraftarı şike sürecinde trabzonspor'u samimi desteklesin.yok şampiyonluk yolunda çelme takacak , yok şike sürecinde fener eksi puan alacak hesabıyla destekleyenler ya galatasaraylılık anlayışı edinememiş ya da galatasaraylılık anlayışı yozlaşmış kişilerdir.şike sürecinde bursaspor'undan küme düşen takımlara,trabzonspor'undan altay'ına kadar birçok kulübün hakkı yenmiştir. mühim olan bu kulüplerin hakkının ödenmesidir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın