resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
  • 5347
    bir galatasaray taraftarının hunharca yıkıcı eleştiri yaptığı, diğer bir galatasaray taraftarının eleştiri yapanı yıkarak, burak yılmaz'ı koruyabileceğini düşündüğü futbolcu. yahu niye unutuyoruz anlayamıyorum. bu adam galatasaray'ın futbolcusu. yıkıcı eleştiri yaptıkça elinize ne geçecek? olanı söylüyoruz diye suçlu ilan edilir mi insanlar? futbolu skor olarak görmeyen her futbol sever, galatasaray'ın burak yılmaz'la oynadığında hucüm opsiyonunu azalttığını net görür. önüne atılan topları hızıyla gole çeviren bir oyuncu burak. devamlı pozisyonun içinde olması, gol atma arzusundan kaynaklı. gol attıkça, büyüyor burak. atamadığında beslenemeyen bir çiçek gibi boynunu büküyor. asist yapması için bile gol atması gerekiyor burak yılmaz'ın.
    yoksa çekilmez oluyor. değerlendiremediği pozisyonlar yüzünden sneijder asist kralı değil, kendisi gol kralı değil, galatasaray'da ligde lider değil. unutmamak lazım.

    çalışkanlığına ve profesyonelliğine tek kelime edemez hiç kimse. ama yetenekleri bu kadar. al burak, koşşşşş koşşşş vur gol olsun, takımı mı galatasaray? rakiplerimiz bunlara çözüm bulamayacak kalibredeki takımlar mı? lig bir ölçek değil. burak gerçekten çalıştığında, türkiye'de alternatifi olmayan bir oyuncu. özellikle deparları, avrupalı mevkidaşlarına göre kat be kat üstün. sadece mental problemleri onun bu dengesizliğine sebep veriyor. tipik türk futbolcusu profilinin bir tık üstü burak yılmaz. pas atmadı diye can yoldaşı selçuk inan'a küsebilen bir adam.

    şampiyonlar liginde ilk 8 yada üst turları hedefliyorsak, bulduğumuz az pozisyonları golle sonuçlandırabilecek ya da golle sonuçlandırabilecek pozisyonları yaratan bir santrfora ihtiyacımız var. burak'ın da takımda kalmasında herhangi bir sakınca yok, kendisi gayet başarılı bir oyuncu. sadece unutulmaması gereken, yılda 20 golün altına düşmemesi, 20 gol daha atmasını engelleyecek golcülük için sınırlı yeteneğini görmemize engel olmamalı. he unutmamak gerekiyor, zaten dünyada bulduğunu yazan 20 futbolcu var, bu da burak'a bağırtıların birazcık daha yumuşak olmasını gerektiriyor.

    başarılarının devamını diliyorum. umarım sözlüğümüzdeki yazar taraftarımızda, sokaktaki taraftarımızda takımını ve futbolcularını iyi tahlil ederek eleştirir. yoksa rıdvan'ın ağzına bakar, aziz'in manşet attırdığı gazetelerle arda turan'ı atletico'ya gönderttikleri gibi burak'ın gidişine ya da form düşüşüne de el sallarlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın