resim
Mario Barwuah Balotelli
Takım:Adana Demirspor
Mevki:Santrfor
Yaş:33
Boy:1.89
Uyruk:İtalya
  • 473
    mental problemlerinin çoğu, yeteneğinden faydalan duygularını yok say mantığı güden avrupalılar yüzünden oluşan futbolcu. kendisi evlatlık verildiği için hep bir eksikliği olmuş. belki maddi açıdan sıkıntısı olmamış fakat manevi anlamda kendisini tatmin edecek sevgiyi bulamamış bir isim balotelli. sahada kendisine ırkçılık yapıldığında bile oynadığı kulüpler unutulsun diye demeçler veriyor. balotelli'nin yanında değiller. parayı ver, oynasın. balotelli böyle bir oyuncu değil. sevgilisini, yattığı kadınları bile kendi yaşını 2 ye katlayacak olanlardan seçiyor. ciddi bir sevgi ve ilgi açlığı var.

    işte zaten tam bu özelliği galatasaray için çok uygun. melo'da bu tür bir sevgisizlikten şikayetçiydi. burada aradığı desteği, her koşulda arkasında olan milyonları gördü. sahada takımı aleyhine yanlışını gören var mı? hep rakip oyuncu ile savaşı sırasında, eyyama geldi felipe melo. balotelli ile melo'nun farkı, melo olgun ve çocukları var. onlar için gelecek hazırlamak zorunda. bazı deliliklerini artık gizleyebiliyor. balotelli çok genç ve duygularını kanalize edebileceği, tutkusunun karşılğını saygıyla ve sevgiyle alabileceği hiç bir futbol takımında oynamadı. drogba marsilya sevgisiyle büyüdü, chelsea 'de olgunlaştı. melo galatasaray'da birileri için savaşılması gerektiğini öğrendi.

    balotelli galatasaray'a gelirse, gerçekten hem kendisi için farklı bir çağ, hem galatasaray için bambaşka bir çağ başlar. takımı için savaşan stoper-melo-balotelli 11 i ile kupa kazanmayı bir yana koyalım, her maç sonunda yenilsek de yensek de alkışlayacak futbolcularımız olur.

    son bir cümle; sen gel be mübarek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın