resim
Kazım Ersun Yanal
Görev:Teknik Direktör
Takım:Amed SK
Yaş:62
Uyruk:Türkiye
  • 449
    asıl defosu takımı avrupa'da oynasaydı ortaya çıkacaktı, tabi bu konuya ayrı bir parantez açıp kapatmamak lazım: (ajhsdakhdahdhahdskasdklaljkd...

    oyunda ve dizilişte asimetri yaratmak, göbeği kalabalıklaştırmak, beki öne çekip açığı forvete katmak, ne opsiyon aklınıza gelirse; hiçbiri yok. şu ana kadar fenerbahçe teknik direktörü olarak maça yaptığını gördüğümüz tek müdahale oyuna forvet almak. taktiği de hızlı hücumları faulle durdurmak. menajerlik oyunları ekolünden geldiği o kadar belli oluyor ki.

    dua etsin takımının avrupa'ya ne zaman gidebileceği bile belli değil. sonuçta forvet alternatifleri emenike ya da cardozo olan bir adamdan bahsediyoruz. emenike ya da cardozo. forvet olmaları dışında tek ortak özellikleri olmayan iki adam.

    ama demeçlerine bakarsanız büyük futbol filozofu.

    son haftalarda dikkat edin; takımın düştüğünün farkında olduğu için emre belözoğlu'na sarıldı. saha içi gerginlikle, hakemi baskı altına alarak kazanma derdinde. çünkü kapasitesi bu. yaratabilen ya da çözüm üretebilen bir adam değil ersun yanal. 11 yaşında menajerlik oynarken yaptıklarımızı yapıyor. adına da teknik direktörlük diyor.

    ultra attacking, tackling hard ersun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın