resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
  • 5337
    bence burak kotu forvet degil kotu futbolcu. eksiklerini sayayim diyorum, sonra dusunuyorum da bu eksiklere sahip biri nasil futbolcu oluyor. oluyormus demek. ha nedir bu eksikler tekrar sayayim; ikili mucadelede veya presle top kapma sifir. cunku sacma sapan faul yapiyor. yemin ederim bunu baska hic bir futbolcuda gormedim bir insan avantaj kendindeyken neden faul yapar ve her mac en az 5 kez yapiyor bu sacma faulleri.
    ayaginda top tutamaz ya kaptirir ya faul yapar iki metre otedeki adama pas verebilince seviniyorum artik. bir futbolcu bu kadar mi pas ozurlu olur. ha simdi su kadar asist yapti diyebilirsiniz ama bombos adama birakin da pas versin. hizli ataklarda genelde siritmiyor ama set hucumunda ve topsuz oyunda burak=0.

    yigidi oldurelim ama hakkini da verelim. burak cok suratli bir futbolcu ve fizigi cok iyi. bir de araya cok kosuyor cok deniyor bu yuzden cok gol pozisyonuna giriyor. zaten bu ozellikleriyle iyi takimlarda cok gol atiyor tek forvet oynayinca. evet cok itici oluyor bazen ama ozunde iyi cocuk. ama bence trabzonspor icin iyi bir secenek ama galatasaray icin yetersiz. yedek olur mu yerli oldugu icin iyi bir yedek olur. ama biz sampiyonlar ligi sampiyonlugunu hedefliyorsak david villa, etoo, ibrahimovic, falcao klasinda adamlara ihtiyacimiz var. yerli forvet yok derseniz ben muhammet demir der ve susarim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın