• 10
    şuan sri lanka ile pakistan arasında asia cup finali oynanmaktadır. 1. inning devam etmekte ve pakistan vurucu konumunda. pakistan maça felaket başladı. 2 tane adamları daha 30 olmadan elendiler. sri lanka alır gider gibiydi ama 3. vurucu iyi iş çıkarıyor ve 140 a geldiler. ama kazanmaları için 300 leri görmeleri şart bana kalırsa 300 ler yetmeyebilir bile. ayrıca son aldığım bilgilere göre pakistan'ın atıcısı afridi'nin oynayıp oynamayacağı kesin değil. çok güçlü olduğu söyleniyor. onarsa hepsini teker teker eler deniyor. ama sakatlığı ne durumda bilmiyorum.

    haaaa şimdi diyeceksiniz mal mısın da güzelim cumartesi sabahında bunu izliyorsun. yok değilim ben de büyük keyif almıyorum ama peder pakistan'da çalışıyor. onlarda cumartesi iş günü olmasına rağmen kimse neredeyse çalışmıyormuş, şirketin her yerine televizyonlar konulmuş ve bu maç izleniyormuş. 2002 dünya kupasını okulda izlemiş nesilile bağdaştırılabilir. ee pederde el mahkum onu izliyor. bizde buradan izleyerek yalnızlığına ortak olmaya çalışıyoruz.

    aslında çok sıkıcı değil de uzun sürüyor be arkadaş 7-8 saat sürdüğü oluyor. o kadar izleyecek halim yok malum maç var ona yetişmek lazım.

    edit: derken 3. adamları da bunları yazrken elendi. yazıklar olsun sana paksitan *
App Store'dan indirin Google Play'den alın