• 36
    http://spor.mynet.com/...resmen-basliyor.html

    eğer anlatıldığı gibiyse sıkıntı yok. kulüp zaten beni fişliyor, fişlemesi de gerekiyor. ben doğru durduktan sonra tff fişlemiş, polis fişlemiş önemli değil.
    ancak bundan bir kaç ay önce bir söylenti çıktı. maç başı bu kartlardan komisyon alınacak diye.
    diyelim ki kombineniz var her maça gidiyorsunuz bu kartı okuttuğunuzda 2 tl işlem ücreti alacaklar. karta yüklenen paradan düşecek. para ihaleyi alan firmaya gidecek. ihaleyi alan firma yanlış hatırlamıyorsam çalıklardı* :)
    normal bilet alan adam da aynı parayı verecek. yani kulübe 70 tl bilet parası verecek sonra stada girerken kartı okuttuğunda 2 tl daha verecek. dediğim gibi bu 2 tl'ler kulüplere değil firmaya gidecek.
    ayrıca kartın çıkartma bedeli 15 tl olacak. bu para da üstlenici firmaya gidecek.

    eğer rant için yapılmıyorsa, düzenleme için yapılıyorsa güzel uygulama. onun dışında ise şimdiden o 2 tl'leri haram ediyorum.

    meşale, çakmak, lazer bunlar yasaklı şeyler. hele avrupa kesinlikle göz yummuyor bunlara. bu durumda dışarıya güzel görünecek diye kulübün ceza alması hoş olmaz. e çakmağı atan, meşaleyi yakan ceza almaz da kulüp alırsa burada bir adaletsizlik olur. bu adaletsizlik kalkmış olur.
    sonuçta sezon başında bir ton para sayıp aldığın kombineyi 2-3 iş bilmez yüzünden 1 maçta kullanamama gibi bir durum oluşuyor.

    edit: vakti zamanında şöyle bir entry girmişim. (bkz: #1414375) yukarıdaki iddialarımın kaynağı bu entrydeki haberdir.
    ayrıca bir de şöyle bir haber var: http://www.totemspor.com/...fisleme-epara-300114
    umarım ikinci haberde bahsedilen ücretler şakadır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın