• 2014
    hakkinda bazi gercekler gozardi edilen kulubumuzun en onemli ikinci bransinin erkek takimi.

    erkek basketbol takimimizla ilgili yapilan en buyuk yanlis oyuncularinin olduklarindan daha onemli gormemiz. evet turkiye icin yeterli bir kadro ancak eurpoleage icin dusunursek verilen paralar gayet buyuk takimlara denk fakat oyuncu kalitesi olarak yerlerdeyiz.

    durust olmak gerekirse bir euroleague takimi kuruyor olsam suan takimimizda yabanci oyunculardan arroyo harici hicbirini kulup binasindan iceri almam. cunku hepsinin cok belirgin eksiklikleri var. hepsini belli oranda yapip bazilarini kendilerine has yapiyor olsalar bir nebze rotasyon oyuncusu olurlar. ancak savunmada o kadar belirgin eksiklikleri var ki, boyle eksiklikleri barcelona ya da cska gibi takim olup kapatabilirsiniz. yani o oyuncuyu macin koptugu anlarda ya da rakibin zaafina gore kullanip diger zamanlarda bench'de bekleterek. maalesef arroyo disindaki oyuncularimiz zar zor 2.sinif oyuncu.

    belki tarihimizin en pahali kadrosu ama bunun sebebi kaliteli bir kadro olmasindan degil, kadrodakilerin gereginden fazla para odenerek gelmesinden kaynaklaniyor.

    uzun uzadiya analiz yazisi yazmak istemiyorum, analiz edecek cok bir sey oldugunu da dusunmuyorum takimin son hali icin. ergin ataman acil bir kac oyuncuya cozum bulmazsa ligi de kaybedebiliriz. erceg, domercant, macvan yerine furkan'la, goksenin'le, cenkl'e oynamayi tercih ederim. en azindan takim sahaya kaybederken bir karakter ortaya koyar, yetenekleri yetmedigi icin kaybeder, ruhu olmadigi icin degil.

    not: burada sadece yabanci oyunculara degindim. turk oyuncularin durumu, milli takimin durumu malum. onlardan alabileceklerimizi de ancak belli seviyeye kadar yukseltebiliriz. o nedenle turk oyuncu yorum hakkimi baska zaman kullanmayi tercih ederim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın