• 148
    bize fenerbahçe taraftarı profilini net bir şekilde gösteren sitedir.

    sabah uyandım, elimi yüzümü yıkadım ve direkt bilgisayarı açtım. sözlük'e girdim, sol frame'e inceledim. abdul kader keita, antu.com, kewell-baros-arda-keita gibi başlıklar üstte olduğundan dolayı neler olup bittiğini anında anladım. galatasaray.org'a girip transeri kendi gözlerimle gördüm. mutluydum. içimde müthiş bir huzur vardı ve günümün güzel geçeceğinden emindim artık.

    sonra transfer sonrası o güzel süreci yaşamaya başladım. çeşitli forumlara girdim, sözlüklere baktım, galatasaraylı kardeşlerimizin seviyeli ve sağduyulu yorumlarını okudukça moralim yükseldi. temkinli yaklaşanlar da vardı elbette ama bundan doğal bir şey olamazdı. öğleden sonrayı bulmuştu artık saatler.

    abdul kader keita hakkında araştırma yapmaya başladım sonra. videolarını izledim, faydalı bir oyuncu olabileceğini öğrendim. football manager 2009'a girip profiline baktım, tatmin ediciydi.

    ve az önce, yapacak pek bir şey kalmadığında, antu.com'a girdim. amacım,fenerbahçe taraftarının transferimiz hakkında ne düşündüğünü öğrenmekti. amacıma ulaştığım söylenemez. taraftarın %90'ı transferimizi küçümserken, %5'i şuursuzca kötülüyor, sağduyulu olmaya çalışan %5'lik kısım ise ihanetle suçlanıyordu. taraftarın beklentisi, acilen yıldız bir oyuncu transfer edilip galatasaray'a karşılık verilmesi yönündeydi. pek çoğuna göre, mevkisi bile önemli değildi, ihtiyaçl olup olmadığı da. sadece galatasaray'a cevap vermek istiyorlardı. pek çoğunun futbolcumuza küfür etmemek için kendisini zor tuttuğu çok açıktı. gs'nin 6s, bjk'nin 8jk şeklinde yazılması konusunda çok duyarlı olduklarını gördüm. tek amaçlarının lig şampiyonluğu, galatasaray'ı yenmek olduğunu anladım. sıkıldım. çıktım siteden.

    iyi ki galatasaraylıyım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın