• 3
    2 tur sistem vardır. ya oyuncuya gore taktik yaparsin yada taktiğe gore oyuncu yerleştirirsin. mancini baslarda oyuncuya gore yapmayi denedi fatih terimden aldiği sistemi bozmak istemedi sonra takimi tanimaya basladikca 2. secenecegi denemek istedi yani taktiğe gore oyuncu devre arasında da buna yönelik transferler yapti. anlamadigim nokta hala her mac değişik taktik ve kadrolarla cikiyoruz. iskeleti bozmuyor belki ama defansin göbeği ve ortasaha oyuncularini sürekli değiştiriyor. diğer oyuncularda bundan ister istemez etkileniyorlardir sanirim.
    mancini selcuk ve ceyhun yerine emre ve yektayi her mac değişmeli oynatip sonradan oyunun gidisatina gore umut yada hajrovici oyuna alirsa takimda istikrar olacagini düşünüyorum. kale ve defans bölgesinden sakatlik olmadigi surece fazla değişikliğe gerek yok takim gerideyse zaten ortasaha yada hücum oyuncusu alirsin.
    3-5-2 ilk sistemde kadromuz:muslera
    chedjou semih hakan
    veysel telles
    melo selçuk
    sneijder
    burak. drogba.

    oyunun gidisatina gore ortasahayi kalabalik tutmak istersek telles yada hakani cikartip 4 lu defansa donup yerine emreyi ve selcuk un yerine de yektayi alabiliriz oyuna.
    4-4-2 sisteminde kadromuz: muslera
    veysel semih chedjou telles
    melo
    selcuk yekta(emre)
    sneijder
    burak. drogba.
    burada da tersi yapilabilir yekta yerine hakani alip 3 lu defansa donersin. yani diyeceğim o ki mancinin o kadar da takimla oynamasina gerek yok 14 adam arasında ve 2 sistem arasında tercihini 3-5 maçta dener ona gore hangi taktikle cikacagina karar verirsin. macin gidisatina gore de ama hucuma ama defansa yönelik hamlenin yapar arkana yaslanirsin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın