• 465
    zamanlaması manidar olan bir başka konuşmanın sahibi. kendisi aktif olarak uzunca süredir futbolun içinde bir isim. akıllı, futbol bilgisi piyasadakilere göre gerçekten iyi. 3 temmuzdan sonra ara ara tv programlarında konuk olarak bağlanıp, işi netleştiremedi pek. dedi ki, kesin bir delil yok. halbu ki herkes biliyor, spor hukuku için teşebbüs olması suç kabul edilir. meleke bunu bilmeyecek kadar aptal bir adam değil. bu durumda bile 1 kez olsun şikeciye şikeci diyememiş, trabzonspor'a hakkını verememiştir. hatta katıldığı bir programda beşiktaş fenerbahçe trabzonspor'dur bu işten sorumlu demişti. kayıtı bulursam eklerim. şikeciye şikeci diyemeyenler, uefa kararı yaklaştıkça ne hikmetse adaletin yanına, yakınına gelmeye başladılar. bir kez olsun trabzonspor'u, şenol hocayı köşesine mi taşımış? o kadar feryat etti şenol hoca, bir gün ona atıf yaparak adalete ses mi vermiş? yabancı dili olan meleke, yabancı kaynakları bugün mü okudu? tabii ki hayır... şimdi zamanını doğru buldu, şimdi konuştu. bu işten ekmek yiyen, yemek isteyen hiç kimse böyle bir ülkede mertçe ko-nu-şa-maz. ha yüreği olanlar zaten aç, halk onların yanında.

    gelelim başbakanla ilgili söylediklerine. bilen bilir,aynı zamanda ligtvde depar programında yorumcudur kendisi. orada defalarca kasımpaşaspor'un ne ihtişamlı tesislere sahip olduğundan bahsetti. bir kez olsun demedi? yahu arkadaş, dünyada bunun bir örneği yok, dernek yasaları ihlal edildi ve birileri geldi burada başkan-yönetici oldu. birileri bunlar için yasal zorunlulukları değiştirdi, nasıl olur da bu takım meşrudur diyemedi... 2.lig istatistiklerinde 3 maçta bir, rakiplerinin kırmızı kartlı olmasını, o kadar istatistiki bilgi tutmasına rağmen bir gün değinmedi... adamların stadının isminden, antreman sahalarına her yer başbakanın ismiyle donatıldı. hatta kemerburgaz tesislerinde fezadan görünen bir erdoğan vesikalığı asılı. bir gün olsun, ağzını açıp tek kelime etmedi. gazetenden bir gün olsun, emre belözoğlu hayasız, onursuz sahalara yakışmıyor diyemedi. mertlik mi? aydın kişilik mi? nazılı ılıcak'ı bilen, takip eden dostlar vardır. dünün şakşakçılığını yapanlar, bugün gemiyi terkedenler kervanında, ilk tekmeyi biz atıcaz yarışı içerisindeler.

    artık herkes kimin ne olduğunu görmüşken, televizyona çıkıp insani reflekslerle bir duruş sergilemesi sadece benim yüzümü gülümsetir. ortalama zekaya sahip her birey, türkiyede şu an olup bitenlerin farkında. yaptığı güzeldir, erdemdir. fakat ellerimiz parçalanırcasına alkışlarsak, adaletin daha önce üstünü örtenleri çabuk unutmuş oluruz.

    akıllı olun beyler. meleke'yi konudan ayrı tutarak söylüyorum; düşman sinsi, aydınlık aydınların elinden gelir, döneklerin, 3-5 kuruş için kalemini satanların elinden değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın