resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
  • 5315
    yüzüne çakı fırlatılmasının akabinde kendisinin kötü oynadığını düşünen birinin dahi futboluyla ilgili yorumlarını bir kenara bırakarak, galatasaray adına, galatasaraylılık adına savunması gereken futbolcudur.

    ama ne yazık ki 'egosuyla yazanlar' bugün bile saldırmaktan geri durmuyor. inadınız batsın. iki gün sonra yapsanız müthiş argümanlarla, zeka parıltıları gösteren donelerle süslenmiş, futbolda çığır açan şahane analizlerinizi(!) olmaz sanki. adam zaten 'ne yapsam yaranamıyorum' diye şikayet ediyor, belli ki morali bozuk bu durumdan ve bu moral bozukluğu kendisinden ziyade ortak paydamız olan galatasaraya da zarar veriyor, ama pek muhterem, mükemmel galatasaray taraftarı(!) bugün bile kendisini eleştirmekten ve bunu yaparken de en ufak bir argüman üretememekten geri durmuyor.

    - bak hacı bir kere daha söylüyorum çok kazma bu adam.
    -- a harbi lan bir kere daha söyleyince inandım bak hiç böyle düşünmemiştim.

    'istatistikler yalan söyler yae' değil mi. alex ferguson da öyle söylemiş hem.
    'güiza da gol kralı oldu, okan yılmaz da türkiye'de gol kralıydı ne olacak'
    çok sağlam argüman helal, şimdi ikna olduk kazma olduğuna.

    adam bir araba gol kaçırsa savunulması gereken pozisyona gelmiş, hala hakkında düşünülen şeylere bak ya. şaka gibi amk.

    yabancı sınırına, hakkında yapılan 'bazı' eleştirilerin yersiz ve yetersiz olduğuna falan değinmiyorum bile. adamın bir çok konuda zayıf olduğunu düşünen ben bile canhıraş savunacak duruma geldim şu saçma eleştirilerden sonra. çakı olayından sonra verdiği röportaj da tuzu biberi oldu tabi. şu halde bile kendisini rakip camiaların eline meze edecek arkadaşlar da 'metin oktay ruhu' falan demesin bir zahmet. samimiyetsizce oluyor çünkü.
App Store'dan indirin Google Play'den alın