resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
  • 5312
    kişilik olarak cok düzgün bir adam olduğunu düşünüyorum. beşiktaşlı gavatlar emek hırsızı diye 2 yıldır kafa sikseler de ligimizdeki herhangi bir forvetten daha fazla olumsuz bir gecmişi yok burakın. sicilinde var olan bikac sey de her forvetin sicilinde var olanlar kadardır. ya da her futbolcunun. ki konusmalarından da ne kadar duzgun bir adam oldugunu herkes anlar. ama nedense adam artık nasıl bir koymussa bunlara medyada sadece burak konuşulur.

    futboluna gelirsek;

    kendisi takımımızdaki en efektif forvettir. begenirsin begenmezsin bilmem ama kendisi galatasaray için 35lik drogbadan da daha önemlidir, en büyük meziyeti çok koşmak olan umut buluttan da daha önemlidir. maç içinde gole en yakın oyuncumuzdur. ve kendisi bu sezonun ilk 5 haftasındaki 100. gol stresi dışında galatasaray formasıyla sahaya cıktıgı her macta gole en yakın oyuncumuz olmuştur. önümüzdeki mac 10 tane top kaybetse 8 kere ofsayta düşse 3 tane karsı karsıya kacırsa da galatasaraydaki gole en yakın adam olmaya devam edecektir.

    ayrıca trabzonsporda oynarkenden beri fanboyuyum anasını satıyım. çünkü bu adam gibi bir örnek yok şu futbol tarihinde. 2 kere en tepeye cıkmış, sonra da en dibe batmış. kimse tarafından günahı kadar sevilmemiş ama ne yapıp edip herkese içten içe vay amnakoyım adam yine attı lan cümlesini itinayla söyletmiş ve bileğinin hakkıyla hakettiği yere gelmiş bana göre her futbolcu için mükemmel bir örnek burak yılmaz. ayrıca vücudu fit, koşuları delici, savunmayı ataktayken yıpratıcı ve önüne alışık oldugu topları atabildiğinizde vuruşlarıyla öldürücü bir adamdır burak yılmaz. ama hala onu yapamıyo bunu beceremiyo yok efendim bilmemnesi dünya standartlarının altında diye hala burun kıvırıyoruz. keşke bişey olsa da 4 5 maç oynayamasa ve biz onsuz ataklardaki halimizi görsek. ama ne değişir ki, burak gelir ertesi mac 2 tane atar takımı o macta sırtlar, bir sonraki mac 3 tane kacırır sonra yine başlarlar ama top kontrol edemiyo bla bla diye.

    beğenmeyene gece yatmadan önce 1 kaşık umut bulut, 3 doz sercan yıldırım, 2 ölcek de semih şentürk öneriyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın