resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 5287
    ülkenin dört bir tarafında binlerce taraftara düzenli aralıklar saç baş yoldurarak geçen yılların ardından * geçirdiği iki mükemmel sezon sonunda, hasan şaş'ın vakti zamanında kendisi için yaptığı mükemmel tanımdan emanet, "yıldız olup çıkmış" bir ademoğlu. geldiği günden beri gıcık olmuş bir birey olarak ne kadar objektif olabilirim bilinmez ama; saha dışında yaşadığı ve "ne yapsam yaranamayacağım" deme boyutuna gelen olayların temel sebebi, işler olabileceğinden bile mükemmel giderken kariyerinin başından beri bu şekilde gol atıyormuş ve futbolu bırakana kadar atmaya devam edecekmiş havalarına girmesidir. ha siktiriboktan bir assigment verip hocanın umursamazca çektiği "aferin"i alınca bile merdivenlerden kantine uça uça giden insanlar olarak bunu hor görmek ne kadar doğrudur bilinmez ama, golleri leblebi gibi atarken girdiği o tripler sonrası -belki de farketmeden- beklenti çıtasını karşılayamacağı kadar yükseğe çekmiştir.

    2 mart 2014 çaykur rizespor galatasaray maçında yüzüne yediği çakınınsa izahı yoktur. yani belki vardır ama, aslında yoktur. en azından emek hırsızlığıyla ya da o pozisyonla bir alakası yoktur, üzerindeki galatasaray formasıyla alakası vardır sadece. kendisine mümkün olduğunca gıcık olsam da bir taraftar olarak bu forma için akıttığı her damla tere olduğu kadar her damla kana da kurban olmak boyun borcudur. ayrıca "bu" ülkede adının emek hırsızına çıkmış olması, ne kadar doğru dürüst bir adam olduğunun nişanesidir, belki de bir gururla boynunda taşıması gereken..

    not: o son iki cümle var ya sevgili sözlük okuru... hani sıçıp sıvadığı her maçın ardından üzerimde şöye baskı var, böyle baskı var diye ajitasyonun dibine vuruyor ya; belki buraları da okuyordur ümidiyle yazılmıştır...
App Store'dan indirin Google Play'den alın