resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 4301
    takımın kilit ve vasat oynayan baş oyuncusudur. mancini de farkında her şeyin. dikkat edin, ne burak yılmaz ne kendisi takım komple değişirken kesik dahi yemiyorlar. ben bunda bir bit yeniği ararım. tahminim; selçuk yerli futbolcuların gözünde önemli bir yerde. en ufak çıkartacağı huzursuzluk, zaten yerlilere mahkum olduğumuz şu günlerde patlak verebilir. mental anlamda cidden zayıf oyuncular. kötü niyetli katiyen değiller fakat amatör ruhlular. bence tugay da, mancini de olayların farkında. sene sonu şampiyon olalım olmayalım, çok sağlam bir çalışma yapılacağını, bundan ilk nasiplenenler sabri, selçuk ve burak yılmaz olacağını düşünüyorum. şu an bir tek bu 3 futbolcu kaldı fatih terim, rıdvan dilmen,acun ılıcalı gibi türkiye'nin eyyam birliği üyeleriyle irtibatta olanlar. sabri bir nebze uzak diyebiliriz, fakat o da yeteneksizliğiyle yok olacaktır. fazla üzerine gidilmemesi lazım.

    gazeteler, televizyonlar bas bas bağırıyor, şike var, ceza gelecek diye. elbette futbolcularımız da haberdar. ki kulübümüz konuya hakim. hiç mi konuşmuyorlar aralarında sizce? rahatlıklarının büyük sebeblerinden biri rakiplerinin olmayışı. özel hayatlarına da özen göstermiyorlar. arda turan için rıdvan'ın acun'un emre abisinin ne eyyam yaptığını herkes biliyor. sıra geldi selçuk'a burak'a... performansları çok kötü, formayı terletmiyorlar. ama tekrar ediyorum kötü niyetli değiller. kulübün biraz bu oğlanlara sahip çıkması lazım. özellikle aysal'ın bir kaç demeci olayları toparlayabilir diye düşünüyorum.

    birazcık daha akil bakmak lazım olaylara. tokatspor maçında 15bin seyirci geliyor stada. seyirci maçı kaale almazken, oyuncu da mental anlamda zayıflık gösteriyor. profesyoneller yapmaz bunu elbette ama bizim türkler pek öyle değil...

    şampiyonluk hikayesi belgeseli filan olursa, kendisi de bunu itiraf edecek samimiyette birisidir. ben buna inanıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın