resim
Salih Dursun
Takım:Sakaryaspor
Mevki:Stoper
Yaş:32
Boy:1.88
Uyruk:Türkiye
  • 425
    ligde son dört haftadır kadroya bile giremeyen oyuncu. bunda kişisel performansı kadar eboue, veysel sarı ve sabri sarıoğlu gibi kendisinden tescilli daha iyi futbolcularımızın olmasının da etkisi vardır. ikinci pozisyonu olan ön libero dersek bu sefer de melo, yekta ve ceyhun'dan sıra gelmez.

    oynamasını ve kendisini geliştirmesini çok istiyorum çünkü hantal ve kazma gibi gözükse de aslında potansiyelli olduğunu düşünüyorum fakat şu an için gerçekten çok zor. önümüzdeki yaz eboue ayrılırsa belki daha sık şans bulabilir. şurası bir gerçek ki saçma sapan deplasman maçlarında eboue değil salih ayı gibi güreşip sizi bataklıktan çıkarır. sabri'yi savunmadan çok sağ öndeki bir hücum gücü olarak değerlendirirsek bekte veysel sarı+salih dursun bence güzel bir kombinasyon olur.

    her şeyi geçtim mancini özellikle istedi bu adamı, ikinci bir yiğit gökoğlan ya da sercan yıldırım falan olmamıştır değil mi yahu istanbul geceleri hesabı :/ en büyük çekincem bu, yoksa illa ki bir zaman kapar formayı, hiç olmadı yedek kulübesinin gediklisi olur en azından...

    şimdilik umut gündoğan bir, salih dursun iki. en büyük ukdelerim. yakışıklı fotosu için tıklayın;

    http://www.habercity.net/...78.HaberCity.net.jpg
App Store'dan indirin Google Play'den alın