resim
Umut Bulut
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:41
Boy:1.84
Uyruk:Türkiye
  • 1503
    mücadelesine ve emeğine saygı duyuyorum, fakat kendisi de birazcık yapabileceklerinin ve yapamayacaklarının farkında olabilse 2 mart 2014 çaykur rizespor galatasaray maçını kazanabilirdik. kaçırdığı golden ziyade yediğimiz golde 4e 3 ya da 5e 4 hücum ederken sağında solunda rahatlıkla pas verebileceği oyuncular mevcutken orta sahadan burak'a dikine oynamayı tercih edip önünde geri geri kaçan rizesporlu futbolcuyu vurmuştur.

    maç içinde defalarca 3-4 metre yanındaki arkadaşına dahi topu olumlu şekilde aktaramamışsın, buna rağmen takım 1-0 önde üstelik şampiyonluk yolundaki en önemli maçlardan birinde, bunun üstüne maçın bitmesine 5 dakika kala takım kontraya çıkarken orta sahadan burak'a ara pası girişiminde bulunarak 1-0 önde olan bir takımın kalesinde kontra atak ve akabinde penaltı görmesine sebebiyet veriyorsun. o dakikada öyle gelişen bir atakta topu rakibe kaptırmak dışında en kötü senaryo olarak; pas vermek isterken topu taca atabilirsin veya 35-40 metreden kaleye şut çekip topu stadın dışına atabilirsin. bu durumlarda en azından atak sonlanmış olur ve takım defansa yerleşme imkanı bulabilir ama maalesef yerli oyuncularımız nasılsa yabancı sınırının rahatlığında olduklarından zaten felaket durumda olan fundamental özelliklerini geliştirmek için ekstra bir çaba göstermemekteler.

    bize de böyle 30 yaşına gelmiş futbolcuların başlığı altına oyun bilgisi ile ilgili yazılar yazmak ve puan kaybının verdiği sıkıntıyla uykunun kaçması kısmı kalıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın