resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
  • 5282
    yüzüne çakı atılarak en sonunda fiziksel olarak da yaralandığı 2 mart 2014 çaykur rizespor galatasaray maçı sonrası yaptığı konuşmada psikolojik olarak uzun süredir yıpratılma çalışmalarının meyvelerini vermiş olduğundan emin olduk.
    gol atamıyorsa yedek oturur. teknik ekibin bileceği iş. eleştirirsin de uygun dille. ama emek hırsızlığı, bencilliği vs gibi karakterine doğrudan yapılan eleştiri-hakaret-küfürler çok kırmış. taraftar olarak arkasında durmamız destek olmamız lazım.
    içerdeki kopenhag maçında* kaçırdığı golden sonra mücadelesi alkışlandığı için çok mutlu olmuştu. bu motivasyona ihtiyacı var. hepimizin ihtiyacı var. medya ve diğer herkes zaten hadsizce eleştiriyor. taraftarlar olarak biz de ıslıkladığımızda kafa olarak bitik 'insan'lar haline geliyorlar. 1-2 maç ıslıklanırsın, bazen hakaret edilir. ama bu adama 2 yıldır trabzonlusu beşiktaşlısı fenerlisi hakaret ediyor, küfür ediyor, her deplasmanda yabancı madde fırlatıyor, sürekli hırsız deniyor, paraya sattı deniyor.. biz de sahip çıkmazsak -ki katkısı da ortada- yine biz zararlı çıkarız. her şeyi geçtim biraz empati biraz insanlık..

    ayrıca konuşmanın 'ben ne yaparsam yapayım yine de yaranamayacağım, biliyorum' kısmı çok üzücü. bunu söyletmemeliydik.
App Store'dan indirin Google Play'den alın