• 3
    'gg olur, terbiyemizi bozmayalım, üslubumuzla eleştirelim' şeklinde yaklaşılırsa tepki verenlerin ciğerini soğutmayacak olaydır. şu olayla ilgili 'ülkemizdeki şiddet eğiliminin tribüne izdüşümüdür' deyip geçmek istiyorum, vallahi billahi olmuyor. bu itliği yapana akıl ve izan çerçevesinde tepki veremiyorum, verilmesini de doğru bulmuyorum. evet kardeşim 'taksimde sallandıralım' kafasındaki yobaz var ya. o benim işte.

    bu sebepledir ki şunu söylemek istiyorum. bunu yapanın anası bir dönem malum mesleğin erbabıymış, daha sonra bırakıp bunu atan şerefsizi dünyaya getirmiş. bunun babasının da evveliyatı annesine müşteri bulma yolunda geçmiş.

    amk çocukları sizi. illa küfür yemekten hoşlanıyorsunuz değil mi.

    bu herifin bulunamayacak olmasında başrol oynayan güvenlik zaafiyetlerinin ve onlara sebep olanların da ben ta amk. zor değil mi her stada güvenlik kamerası koydurmak, bu durumu takip, tetkik ve tatbik etmek. anca birisi ölür, o zaman önlem alırsınız. akabinde de duyarlı taklidi yaparsınız. 'çok yazık oldu hayatının baharındaydı' diye. samimiyetine sıçtıklarım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın