resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
  • 5277
    evet, 2 mart 2014 çaykur rizespor galatasaray maçında çok kötü oynamış, hatta ilk yarında sneijder'in mükemmel pasında net bir pozisyonu harcamıştır. ancak bu adam bu ülkede kendisine yapılan muameleyi hak etmiyor.

    bu adamın yerine koyuyorum kendimi. gittiğim her deplasmanda bana ana avrat sövülüyor, yabancı madde atılıyor, topu ayağıma her alışımda yuhlanıyorum, ıslıklanıyorum, sosyal medyada hakiki emek hırsızları tarafından adım "emek hırsızı"na çıkmış. bir de bunlara ek olarak artık bana yapılan hakiki fauller ve penaltılar da çalınmıyor, savunmanın arkasına ne zaman sarksam yan hakem ofsayt olmasa bile tereddütsüz bayrak kaldırıyor... berbat bir durum bir golcü için. allah kendisine sabır versin ne diyelim. bundan sonra ancak yurt dışına giderse rahatlar kendisi. zaten bu sezon kendisine yapılan muameleden sonra sezon sonunda 1 dakika bile durmaz türkiye'de.

    evet, kendisi formsuz olabilir, yetenekleri kısıtlı olabilir ancak asla böyle bir muameleyi hak etmiyor bu adam.

    https://pbs.twimg.com/...3pCAAA8MeP.jpg:large şu fotoğraftaki şerefsizliği yapanın da elleri götüne girer inşallah. burak yılmaz belki de bu ülkenin milli takımın en büyük gol umududur. belki de burak çok kritik bir milli maçta çok kritik bir gole imza atacak ve belki de o utanmaz, arlanmaz, şerefsiz rize taraftarı bu gole sevinecek. bunu yapan adam allah'ından bulsun. başka da diyeceğim yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın