• 3012
    spiker: pozisyonlarımıza fenerbahçe'nin 4. haftada oynadığı kasımpaşa maçı'yla başlıyoruz. bruno alves'in malki*'ye olan bu hareketine mustafa kamil abitoğlu kırmızı kart göstermiyor. aynı mücadelede alper* ceza alanı içerisinde babel'i düşürüyor. hakem penaltı yok diyor.

    bruno alves: galatasaray'a "senin krallığın bitti" mesajı vermek istiyoruz.

    spiker: 5. hafta elazığspor maçı. egemen* ceza alanı içerisinde denize faul yapıyor. hakem yunus yıldırım'ın kararı "devam".

    ersun yanal: puan kaybettiğimiz haftalarda önemli hakem hataları yapıldı.

    spiker: bir sonraki hafta fenerbahçe gençlerbirliği deplasmanında. jimmy durmaz'ın ortasında egemen*'in kolları açık ve topa müdahale ediyor. hakem penaltıyı vermiyor.

    ersun yanal: bu akşam tartışılacak, futbolun dışına çıkılacak bir maç oldu. aynı sivas maçı gibi.

    spiker: 8. haftadayız. fenerbahçe kayseri erciyesspor'a konuk oluyor. caner* yasin*'i taç çizgisi üzerinde adeta tekmeliyor. hakem halis özkahya yardımcılarının gözü önündeki bu pozisyona ikinci sarı kartını göstermiyor.

    gökhan gönül: bugüne kadar sustuk sustuk ama yeter. bir kere öldürsünler bitsin bu iş.

    spiker: 13. haftada beşiktaş derbisi. necip*'le caner*'in mücadelesinde cüneyt çakır necip'e ikinci sarı kartı çıkarıyor.

    rıdvan dilmen: bu dış etkiler pompa pompa geldikçe...

    spiker: 14. hafta da rizespor deplasmanı. hakem yine yunus yıldırım. egemen* maçın en sert oyuncusu. arka arkaya yaptığı faullere rağmen maçı kartsız tamamlıyor. caner* daha önce sarı kartı olmasına rağmen topa eliyle dokunuyor. yunus yıldırım bu pozisyonda ikinci sarı kartını göstermiyor.

    ersun yanal: fenerbahçe'nin 6 puanı hakemlerle gasp edilmiş, çalınmıştır.

    spiker: 18. haftada fenerbahçe konyaspor maçı. djalma* volkan*'la karşı karşıya. volkan'ın kontrolsüz girişine ali palabıyık devam diyor. aynı maçta bruno alves'in hasan kabze'nin ayağına bastığı pozisyona kırmızı kart vermiyor.

    rıdvan dilmen: ben objektifim, tarafsız değilim.

    volkan demirel: lige zevk vermek istiyorlar heralde ama merak etmesinler sezon sonunda zevk veren biz olacağız.
    not: daha önceleri selçuk inan sayesinde bize çok zevk verdin. inşallah sezon sonunda da zevk vericeksin.

    spiker: 20. haftadaki sivasspor maçındayız. meireles* tabanıyla rakibinin baldırına basıyor. yunus yıldırım kırmızı kart yerine sarı kart veriyor.

    deniz tolga ayyöre: ya biz bu adil yarışı sağlayacak, kurul kararlarını ve bu yarışı sağlayacak yönetimleri sağlarız, ya da biz bu oyunda yokuz.

    aziz yıldırım: biz şike yaptıysak herkes yapmıştır. ama biz yapmadık. bu ligde herkes şike yaptı biz yapmadık. biz sadece adalet istiyoruz.

    kısaca;
    (bkz: allah kurtarsın orospu çocukları)

    not: işbu entry http://alkislarlayasiyorum.com/...rt1in-cevabi/fbshare videosundan esinlerek yazılmıştır. yukarıda yapılan yorumlar, ilgili maçların sonunda yapılan yorumlar değildir. bu şerefsizlerin hala adalet diye bangır bangır bağırırken yapılan tüm ibneliklerinin ardından hala kendilerini savunmaları, ama her türlü tff denilen kurum tarafından bariz korunduğunu inkar edip, "haksızlık yapıyorlar bize" diye ağladıkları için ironi olarak anlatmaya çalıştım. saygılarımla.
App Store'dan indirin Google Play'den alın